Öztunç’tan Büyükşehir’e teşekkür!

POLİTİKA 19.03.2020 - 17:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç’tan Büyükşehir’e teşekkür!

CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, KASKİ’nin suya yapmış olduğu zam ötelemesinden dolayı Büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile konuyu değerlendiren Öztunç, “Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesinin virüs salgının yaşandığı bugünlerde suya yaptığı zammı kısa bir süre önce dile getirmiş ve bunu geri almalarını söylemiştim.   Benim uyarım ve muhalefetim üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi gece yarısı açıklama yaparak zammı ertelediğini bildirdi. Doğrusu buydu. Başta yaptıkları yanlıştı. Yanlıştan döndüler. Kahramanmaraşlı hemşerilerim adına Teşekkür ediyorum .”ifadelerine yer verdi.  
CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, KASKİ’nin suya yapmış olduğu zam ötelemesinden dolayı Büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile konuyu değerlendiren Öztunç, “Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesinin virüs salgının yaşandığı bugünlerde suya yaptığı zammı kısa bir süre önce dile getirmiş ve bunu geri almalarını söylemiştim.

 

Benim uyarım ve muhalefetim üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi gece yarısı açıklama yaparak zammı ertelediğini bildirdi. Doğrusu buydu. Başta yaptıkları yanlıştı. Yanlıştan döndüler. Kahramanmaraşlı hemşerilerim adına Teşekkür ediyorum .”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.