Öztunç, yaralarımızı sarmak için omuz omuza mücadele ediyoruz!

POLİTİKA 15.02.2023 - 21:10, Güncelleme: 15.02.2023 - 21:10
 

Öztunç, yaralarımızı sarmak için omuz omuza mücadele ediyoruz!

CHP’li Ali Öztunç, “felaketin açtığı yaralarımızı sarmak için omuz omuza mücadele ediyoruz.” dedi

“Bu felaketi el birliğiyle atlatacağız” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, “Depremin ilk gününden itibaren hemşerilerimle beraber bu felaketin açtığı yaralarımızı sarmak için omuz omuza mücadele ediyoruz. Kah Enkazlardan canlarımızı çıkartıyoruz, kah tırlardan malzeme indiriyoruz, kah köylerimize yardım götürüyoruz. Şuana kadar çok fazla paylaşım yapmadım. Çünkü sahada çalışma gerçekleştiriyorduk. Bu felaketi el birliğiyle atlatacağız.” İfadelerine yer verdi.   
CHP’li Ali Öztunç, “felaketin açtığı yaralarımızı sarmak için omuz omuza mücadele ediyoruz.” dedi

“Bu felaketi el birliğiyle atlatacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, “Depremin ilk gününden itibaren hemşerilerimle beraber bu felaketin açtığı yaralarımızı sarmak için omuz omuza mücadele ediyoruz.

Kah Enkazlardan canlarımızı çıkartıyoruz, kah tırlardan malzeme indiriyoruz, kah köylerimize yardım götürüyoruz. Şuana kadar çok fazla paylaşım yapmadım.

Çünkü sahada çalışma gerçekleştiriyorduk. Bu felaketi el birliğiyle atlatacağız.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.