Öztunç ve Kılınç’ın yalan düellosu?

POLİTİKA 12.05.2020 - 16:48, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç ve Kılınç’ın yalan düellosu?

CHP Kahramanmaraş milletvekili ve CHP parti meclis üyesi Ali Öztunç, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Öztunç , “Geçtiğimiz günlerde Onikişubat ilçemiz Selimiye ile Yeşilyurt mahalleleri arasındaki yolu gündeme getirmiş fotoğraflar paylaşmıştım. AK Parti Kahramanmaraş milletvekili sayın İmran Kılıç bir açıklama yaparak fotoğrafların eski olduğunu yolun yapılmış olduğunu iddia ederek beni yalancılıkla suçladı.”dedi.   İmam yalan söyler mi?   Milletvekili İmran Kılıç’ın üslubunu eleştiren Ali Öztunç şunları söyledi: “Bir defa Kılıç’ın üslubu üzücü ve yanlış olmuştur. Ayrıca bahsedilen bölgeye ilişkin bugün sabah çekilen fotoğraf ve hatta videoyu da şimdi paylaşıyorum.     Sayın Kılıç, yol var, yapıldı demekle olmuyor, bakın gerçek bu görüntülerde. Şimdi Kahramanmaraşlı hemşerilerime Sayın İmran Kılıç’ın sözleri ile soruyorum; Kim yalan söylüyor?”
CHP Kahramanmaraş milletvekili ve CHP parti meclis üyesi Ali Öztunç, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Öztunç , “Geçtiğimiz günlerde Onikişubat ilçemiz Selimiye ile Yeşilyurt mahalleleri arasındaki yolu gündeme getirmiş fotoğraflar paylaşmıştım. AK Parti Kahramanmaraş milletvekili sayın İmran Kılıç bir açıklama yaparak fotoğrafların eski olduğunu yolun yapılmış olduğunu iddia ederek beni yalancılıkla suçladı.”dedi.

 

İmam yalan söyler mi?

 

Milletvekili İmran Kılıç’ın üslubunu eleştiren Ali Öztunç şunları söyledi: “Bir defa Kılıç’ın üslubu üzücü ve yanlış olmuştur. Ayrıca bahsedilen bölgeye ilişkin bugün sabah çekilen fotoğraf ve hatta videoyu da şimdi paylaşıyorum.

 

 

Sayın Kılıç, yol var, yapıldı demekle olmuyor, bakın gerçek bu görüntülerde. Şimdi Kahramanmaraşlı hemşerilerime Sayın İmran Kılıç’ın sözleri ile soruyorum; Kim yalan söylüyor?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.