Öztunç, O Yolları Meclis Gündemine Taşıdı

POLİTİKA 13.06.2019 - 16:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç, O Yolları Meclis Gündemine Taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, memleketinin sorunlarını Ankara’da Meclis’e taşımaya devam ediyor.

CHP’nin Atom Karınca’sı Ali Öztunç, büyükşehir statüsünde olmasına rağmen pek çok küçük ilden daha geride kalmış olan ve mevcut sorunları bir türlü çözülmeyen Kahramanmaraş’ta, hemşerilerinin hayatını daha yaşanılabilir seviyeye çekmek adına bölgedeki vatandaşa sunulan hizmetteki küçük büyük her sıkıntıyı gündeme getiriyor. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yazılı olarak cevaplaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi veren Öztunç, çok sayıda mahalle ve köy yolunun halen toprak olduğuna vurgu yaparak, her yağmur yağdığında vatandaşa yaşatılan çilenin bir an önce düzeltilmesi talebinde bulundu.  
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, memleketinin sorunlarını Ankara’da Meclis’e taşımaya devam ediyor.

CHP’nin Atom Karınca’sı Ali Öztunç, büyükşehir statüsünde olmasına rağmen pek çok küçük ilden daha geride kalmış olan ve mevcut sorunları bir türlü çözülmeyen Kahramanmaraş’ta, hemşerilerinin hayatını daha yaşanılabilir seviyeye çekmek adına bölgedeki vatandaşa sunulan hizmetteki küçük büyük her sıkıntıyı gündeme getiriyor.

Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yazılı olarak cevaplaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi veren Öztunç, çok sayıda mahalle ve köy yolunun halen toprak olduğuna vurgu yaparak, her yağmur yağdığında vatandaşa yaşatılan çilenin bir an önce düzeltilmesi talebinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.