Öztunç, “Herkesin Başkanı Olacağım”

POLİTİKA 11.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç, “Herkesin Başkanı Olacağım”

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında saha çalışmalarını sürdürüyor.

Öztunç bugün ziyaretleri kapsamında Otogar, Hal, Köy Garajı ve Piazza av esnaflarını ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyareti değerlendiren Ali Öztunç, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Değişim istediklerini söylüyorlar. Ben herkesin başkanı olacağım. Ben milletvekilliği döneminde kimseyi ayrıştırmadım. Herkes eşit mesafede oldum. Bunu Belediye başkanı olduğum zamanda da sürdüreceğim.  Belediye alınacak işçinin listesini iyi parti, CHP, Ak Parti il başkanlığı yapmayacak. Hak edeni alacağız. Bankamatik işçiliğine son vereceğiz.”dedi. “Otogar, Köy Garajı Bu Şehre Yakışmıyor” 31 Mart sonrasında Belediye başkanı olması halinde şehre birçok yeni hizmet kazandıracaklarını vurgulayan Öztunç şunları söyledi : “Otogar gerçekten çok boş üzücü bir durumda, Otogarımız çok hareketli olması gerekiyor ama maalesef bu hareketlilik yok. Yeni bir otogar’a ihtiyaç var. Aydın Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu otogarın aynısını biz şehrimize kazandıracağız. Bu Otogarın içerisinde her şey olacak. Diğer taraftan Hal esnafları perişan durumda, burada fiyatları kontrol ettik, öyle marketlerde satıldığı gibi pahalı değil. Hal esnafına boşuna yüklenmeye gerek yok. Köy garajı ise bu şehre yakışmıyor. Bunu daha modern bir şekilde yapacağız.”
Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında saha çalışmalarını sürdürüyor.

Öztunç bugün ziyaretleri kapsamında Otogar, Hal, Köy Garajı ve Piazza av esnaflarını ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti değerlendiren Ali Öztunç, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Değişim istediklerini söylüyorlar. Ben herkesin başkanı olacağım. Ben milletvekilliği döneminde kimseyi ayrıştırmadım. Herkes eşit mesafede oldum.

Bunu Belediye başkanı olduğum zamanda da sürdüreceğim.  Belediye alınacak işçinin listesini iyi parti, CHP, Ak Parti il başkanlığı yapmayacak. Hak edeni alacağız. Bankamatik işçiliğine son vereceğiz.”dedi.

“Otogar, Köy Garajı Bu Şehre Yakışmıyor”

31 Mart sonrasında Belediye başkanı olması halinde şehre birçok yeni hizmet kazandıracaklarını vurgulayan Öztunç şunları söyledi : “Otogar gerçekten çok boş üzücü bir durumda, Otogarımız çok hareketli olması gerekiyor ama maalesef bu hareketlilik yok. Yeni bir otogar’a ihtiyaç var.

Aydın Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu otogarın aynısını biz şehrimize kazandıracağız. Bu Otogarın içerisinde her şey olacak. Diğer taraftan Hal esnafları perişan durumda, burada fiyatları kontrol ettik, öyle marketlerde satıldığı gibi pahalı değil. Hal esnafına boşuna yüklenmeye gerek yok. Köy garajı ise bu şehre yakışmıyor. Bunu daha modern bir şekilde yapacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.