Öztunç, Hemşerilerimle direneceğiz!

POLİTİKA 13.05.2020 - 22:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç, Hemşerilerimle direneceğiz!

CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, Pazarcık Çöçelli mahallesine açılması düşünülen taş ocağı hakkında konuştu.

Öztunç, “Açık açık söylüyorum. O taş ocağı o köyü bitirir. Ben ve köy halkı, Pazarcıklı, Kahramanmaraşlı hemşerilerim buna direneceğiz.”dedi.   “Çevre katliamları yapmak için yemin etmişler”   Pazarcık ilçesine yapılması planlanan taş ocağı yapımını sert bir dille eleştiren milletvekili Ali Öztunç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; Birileri kafayı bizim memleketimize takmış. Birileri Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde çevre katliamları yapmak İçin sanki yemin etmiş. Afşin Elbistan termik santrali, Aksu çayı, Sır barajı derken şimdi de Pazarcık Çöçelli köyümüze Çimko, taş ocağı açmak İçin başvurmuş ve hükümette buna izin vermek için çalışma yapmış.   Gaziantepli Konukoğlu Kahramanmaraş’ı parselleyip para kazanmaktan, Ak parti’nin Kahramanmaraş’taki siyasetçileri de Konukoğlu’na para kazandırmaktan vazgeçmedi. Ne kadar çok seviyorlarmış bu Konukoğlu’nu...  Açık açık söylüyorum. O taş ocağı o köyü bitirir. Ben ve köy halkı, Pazarcıklı Kahramanmaraşlı hemşerilerim buna direneceğiz. Gerekirse günlerce eylem yaparız ama o ocağı size yaptırmayız. Bu böyle biline.”
CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, Pazarcık Çöçelli mahallesine açılması düşünülen taş ocağı hakkında konuştu.

Öztunç, “Açık açık söylüyorum. O taş ocağı o köyü bitirir. Ben ve köy halkı, Pazarcıklı, Kahramanmaraşlı hemşerilerim buna direneceğiz.”dedi.

 

“Çevre katliamları yapmak için yemin etmişler”

 

Pazarcık ilçesine yapılması planlanan taş ocağı yapımını sert bir dille eleştiren milletvekili Ali Öztunç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; Birileri kafayı bizim memleketimize takmış. Birileri Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde çevre katliamları yapmak İçin sanki yemin etmiş. Afşin Elbistan termik santrali, Aksu çayı, Sır barajı derken şimdi de Pazarcık Çöçelli köyümüze Çimko, taş ocağı açmak İçin başvurmuş ve hükümette buna izin vermek için çalışma yapmış.

 

Gaziantepli Konukoğlu Kahramanmaraş’ı parselleyip para kazanmaktan, Ak parti’nin Kahramanmaraş’taki siyasetçileri de Konukoğlu’na para kazandırmaktan vazgeçmedi. Ne kadar çok seviyorlarmış bu Konukoğlu’nu...  Açık açık söylüyorum. O taş ocağı o köyü bitirir. Ben ve köy halkı, Pazarcıklı Kahramanmaraşlı hemşerilerim buna direneceğiz. Gerekirse günlerce eylem yaparız ama o ocağı size yaptırmayız. Bu böyle biline.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.