Öztunç ,“Gazeteci Üşümez, Acıkmaz…”

POLİTİKA 29.04.2019 - 16:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç ,“Gazeteci Üşümez, Acıkmaz…”

Almanya’nın Essen Kentinde Avrupa Türk Basın Yayın Gazeteciler Birliği(ATBYGB) tarafından ‘Avrupa Türk Medya Zirvesi’ düzenlendi.

Farklı ülkelerden çok sayıda basın mensubunun katıldığı ve mevcut sorunları masaya yatırdığı toplantıda, Eski RTÜK Üyesi ve gazeteci kimliğiyle tanınan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç da bir konuşma gerçekleştirdi. AVRUPA Türk Basın Yayın ve Gazeteciler Birliği’nin Essen kentinde ilk kez düzenlediği ‘Medya Zirvesi’nde Avrupa’da yayınlanan Türk gazetelerine mali destek talep edildi. Essen Ruhrturm salonunda gerçekleşen zirveye Essen Başkonsolosu Şener Cebeci, Düsseldorf Başkonsolosu Şule Güler, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, KRV Eyalet Milletvekili Volkan Baran, Big Partisi Genel Başkanı Haluk Yıldız; Avrupa’nın farklı ülkelerinde Türkçe yayımlanan gazetelerin yöneticileri, iş ve siyaset dünyasından insanlar, akademisyenler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Gazeteci kökenli Milletvekili Ali Öztunç, burada yaptığı konuşmada gazetecilerle ilgili yanlış bir algının altınız çizdi. Öztunç, “Medya yaşamazsa hiçbir şey duymazsınız. Askerler gibi, ‘gazeteci üşümez, acıkmaz’ diye bakılıyor. Oysa gazeteciler de insandır ve ekonomik sorunları var. ABD, Hollywood üzerinden algı çalışması yapıyor. Bizler de bize yapılan saldırıyı, kültürle, basınla bertaraf edebiliriz” dedi.
Almanya’nın Essen Kentinde Avrupa Türk Basın Yayın Gazeteciler Birliği(ATBYGB) tarafından ‘Avrupa Türk Medya Zirvesi’ düzenlendi.

Farklı ülkelerden çok sayıda basın mensubunun katıldığı ve mevcut sorunları masaya yatırdığı toplantıda, Eski RTÜK Üyesi ve gazeteci kimliğiyle tanınan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç da bir konuşma gerçekleştirdi.

AVRUPA Türk Basın Yayın ve Gazeteciler Birliği’nin Essen kentinde ilk kez düzenlediği ‘Medya Zirvesi’nde Avrupa’da yayınlanan Türk gazetelerine mali destek talep edildi.

Essen Ruhrturm salonunda gerçekleşen zirveye Essen Başkonsolosu Şener Cebeci, Düsseldorf Başkonsolosu Şule Güler, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, KRV Eyalet Milletvekili Volkan Baran, Big Partisi Genel Başkanı Haluk Yıldız; Avrupa’nın farklı ülkelerinde Türkçe yayımlanan gazetelerin yöneticileri, iş ve siyaset dünyasından insanlar, akademisyenler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Gazeteci kökenli Milletvekili Ali Öztunç, burada yaptığı konuşmada gazetecilerle ilgili yanlış bir algının altınız çizdi.

Öztunç, “Medya yaşamazsa hiçbir şey duymazsınız. Askerler gibi, ‘gazeteci üşümez, acıkmaz’ diye bakılıyor. Oysa gazeteciler de insandır ve ekonomik sorunları var. ABD, Hollywood üzerinden algı çalışması yapıyor. Bizler de bize yapılan saldırıyı, kültürle, basınla bertaraf edebiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.