Öztunç, Ali Keklik’in o yazısına cevap verdi!

POLİTİKA 16.08.2020 - 10:48, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Öztunç, Ali Keklik’in o yazısına cevap verdi!

CHP genel başkan yardımcısı, parti meclisi üyesi ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, Maraş Fısıltı sorumlu yazı işleri müdürü Ali Keklik’in “kartlar yeniden karılıyor” başlıklı yazısına cevap verdi.

Öztunç, Ali Keklik’in “kartlar yeniden karılıyor” yazısındaki, “ Önümüzdeki genel seçimlerde Ali Öztunç’un bir vefa örneği sergileyerek Ankara’dan milletvekili adayı olacağını ve görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü düşündüğüm Esat Şengül’ün 1. Sıra milletvekili adayı olacağını ön görüyorum. CHP’de hem milletvekilliği için hem de il başkanlığı için şimdiden bazı grupların yoğun mesai harcadığını duyuyoruz. Bakalım kurdukları, planladıkları oyunların hangisi tutacak!” cümlelerine cevap verdi.   Ali Öztunç, “Gerekirse 20 saat çalışırım ama bazıları gibi memleketin sorunlarını görmezden gelemem, bunu herkes böyle bilsin. Ben mahalle mahalle gezmeye devam edeceğim.” dedi.   İşte Öztunç’un o açıklaması: “Ben Kahramanmaraş milletvekiliyim, hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Önümüzdeki dönemde yeniden şehrimizden milletvekili aday adayıyım. Çalışmalarımı o yönde sürdürüyorum. Benim yerime milletvekili aday olmayı düşünenler hiç böyle bir düşünceye girmesinler. Ve genel başkan yardımcısı olduğum için iş yoğunluğumdan dolayı şehrimizin sorunlarıyla ilgilenemeyeceğimi düşünenler yanılıyorlar. Gerekirse 20 saat çalışırım ama bazıları gibi memleketin sorunlarını görmezden gelemem, bunu herkes böyle bilsin. Ben mahalle mahalle gezmeye devam edeceğim.”   “Kartlar yeniden karılıyor” yazısını okumak için linki tıklayınız:http://www.marasfisilti.com/haber-kartlar-yeniden-kariliyor-13563.html 
CHP genel başkan yardımcısı, parti meclisi üyesi ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, Maraş Fısıltı sorumlu yazı işleri müdürü Ali Keklik’in “kartlar yeniden karılıyor” başlıklı yazısına cevap verdi.

Öztunç, Ali Keklik’in “kartlar yeniden karılıyor” yazısındaki, “ Önümüzdeki genel seçimlerde Ali Öztunç’un bir vefa örneği sergileyerek Ankara’dan milletvekili adayı olacağını ve görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü düşündüğüm Esat Şengül’ün 1. Sıra milletvekili adayı olacağını ön görüyorum. CHP’de hem milletvekilliği için hem de il başkanlığı için şimdiden bazı grupların yoğun mesai harcadığını duyuyoruz. Bakalım kurdukları, planladıkları oyunların hangisi tutacak!” cümlelerine cevap verdi.

 

Ali Öztunç, “Gerekirse 20 saat çalışırım ama bazıları gibi memleketin sorunlarını görmezden gelemem, bunu herkes böyle bilsin. Ben mahalle mahalle gezmeye devam edeceğim.” dedi.

 

İşte Öztunç’un o açıklaması: “Ben Kahramanmaraş milletvekiliyim, hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Önümüzdeki dönemde yeniden şehrimizden milletvekili aday adayıyım. Çalışmalarımı o yönde sürdürüyorum. Benim yerime milletvekili aday olmayı düşünenler hiç böyle bir düşünceye girmesinler. Ve genel başkan yardımcısı olduğum için iş yoğunluğumdan dolayı şehrimizin sorunlarıyla ilgilenemeyeceğimi düşünenler yanılıyorlar. Gerekirse 20 saat çalışırım ama bazıları gibi memleketin sorunlarını görmezden gelemem, bunu herkes böyle bilsin. Ben mahalle mahalle gezmeye devam edeceğim.”

 

“Kartlar yeniden karılıyor” yazısını okumak için linki tıklayınız:http://www.marasfisilti.com/haber-kartlar-yeniden-kariliyor-13563.html 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.