Özsoy, Esnafların kirasını 3 ay almayın!

EKONOMİ 10.05.2020 - 10:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Özsoy, Esnafların kirasını 3 ay almayın!

Kahramanmaraş bakkallar bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, pandemi sürecini değerlendirdi.

Başkan Özsoy, “Tüm dükkan sahiplerine bir çağrım var. Lütfen dükkan kiralarını 2 - 3 ay almayın. Çünkü esnaflarımız çok zor durumdalar.” dedi.   “Esnafların dengesi bozuldu”   Pandemi sürecinde esnafların ciddi oranda etkilendiğini kaydeden Özsoy, “Koronavirüs tüm esnaflarımızın dengesini bozdu. Tüm alışkanlıklarımız değişti. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın’ da söylediği gibi artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizlerin sosyal mesafelere dikkat etmesi lazım. Hijyen kuralların uymamız lazım. Esnaflar olarak bizlerinde daha dikkati olması lazım. Hiçbir esnaf eskisi gibi iş yapamıyor. Esnaflarımıza Halkbank cansuyu olarak 25 bin TL verdi. Bununla birlikte biraz nefes alıp veriyoruz.” diye konuştu.   “Duman olduk”   Dükkan sahiplerine ve vatandaşlara çağrıda bulunan Şeref Özsoy şunları söyledi: “Tüm dükkan sahiplerine bir çağrım var. Lütfen dükkan kiralarını 2 -3 ay almayın. Çünkü esnaflarımız çok zor durumdalar. Bir çağrımda vatandaşlarımıza, fitre ve zekatlarınızı bakkallardaki veresiye hesap kapatarak ödeyin. Tüm esnaflar olarak biz mağdur durumdayız. Çünkü esnaflarımızın dükkan kiraları çok yüksek. Bu saatten sonra bizler kepenk mi kapatalım? Devletimize minnetlerimizi sunuyoruz. Her zaman esnafımızın vatandaşımızın yanında oldular. Virüs bizi duman etti. Hastanelere gitmeye koruyoruz. İnşallah ramazan bayramı bu salgından tamamen kurtulduğumuz gün olur. Artık salgından sonra yeni bir dünya başlıyor. Buna hazırlıklı olmalıyız.”
Kahramanmaraş bakkallar bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, pandemi sürecini değerlendirdi.

Başkan Özsoy, “Tüm dükkan sahiplerine bir çağrım var. Lütfen dükkan kiralarını 2 - 3 ay almayın. Çünkü esnaflarımız çok zor durumdalar.” dedi.

 

“Esnafların dengesi bozuldu”

 

Pandemi sürecinde esnafların ciddi oranda etkilendiğini kaydeden Özsoy, “Koronavirüs tüm esnaflarımızın dengesini bozdu. Tüm alışkanlıklarımız değişti. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın’ da söylediği gibi artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizlerin sosyal mesafelere dikkat etmesi lazım. Hijyen kuralların uymamız lazım. Esnaflar olarak bizlerinde daha dikkati olması lazım. Hiçbir esnaf eskisi gibi iş yapamıyor. Esnaflarımıza Halkbank cansuyu olarak 25 bin TL verdi. Bununla birlikte biraz nefes alıp veriyoruz.” diye konuştu.

 

“Duman olduk”

 

Dükkan sahiplerine ve vatandaşlara çağrıda bulunan Şeref Özsoy şunları söyledi: “Tüm dükkan sahiplerine bir çağrım var. Lütfen dükkan kiralarını 2 -3 ay almayın. Çünkü esnaflarımız çok zor durumdalar. Bir çağrımda vatandaşlarımıza, fitre ve zekatlarınızı bakkallardaki veresiye hesap kapatarak ödeyin. Tüm esnaflar olarak biz mağdur durumdayız. Çünkü esnaflarımızın dükkan kiraları çok yüksek. Bu saatten sonra bizler kepenk mi kapatalım? Devletimize minnetlerimizi sunuyoruz. Her zaman esnafımızın vatandaşımızın yanında oldular. Virüs bizi duman etti. Hastanelere gitmeye koruyoruz. İnşallah ramazan bayramı bu salgından tamamen kurtulduğumuz gün olur. Artık salgından sonra yeni bir dünya başlıyor. Buna hazırlıklı olmalıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.