Özsoy, Bu bayramda esnaf ve sanatkarımızın olsun!

YEREL HABERLER 12.06.2024 - 13:05, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:05
 

Özsoy, Bu bayramda esnaf ve sanatkarımızın olsun!

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, “Bu bayramda esnaf ve sanatkarımızın olsun.” Dedi.

Başkan Özsoy, Kurban bayramı öncesi vatandaşlara seslendi. Özsoy, “Rafta başka kasada farklı fiyat ödeme. Gramaj oyunlarına kanma. Dua al sevap al sünnet işle, kiraya bizi satma.” Dedi. İşte Şeref Özsoy’un o açıklaması: “Üç harflilerin, kartelcilerin rafta bir deri alıp satmadıkları kaldı. Buna kim dur diyecek? Rafta başka kasada farklı fiyat ödeme. Gramaj oyunlarına kanma. Gördüğünü değil sana lazım olanı al. Dua al sevap al sünnet işle, kiraya bizi satma! Allah’ın rahmeti bereketi tüm inananların, ulusumuzun esnaf ve sanatkarımızın üzerine olsun. Kurban bayramımız kutlu mutlu umutlu yarınların sizlerin olması dileğiyle.”
Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, “Bu bayramda esnaf ve sanatkarımızın olsun.” Dedi.

Başkan Özsoy, Kurban bayramı öncesi vatandaşlara seslendi.

Özsoy, “Rafta başka kasada farklı fiyat ödeme. Gramaj oyunlarına kanma. Dua al sevap al sünnet işle, kiraya bizi satma.” Dedi.

İşte Şeref Özsoy’un o açıklaması:

“Üç harflilerin, kartelcilerin rafta bir deri alıp satmadıkları kaldı. Buna kim dur diyecek? Rafta başka kasada farklı fiyat ödeme. Gramaj oyunlarına kanma. Gördüğünü değil sana lazım olanı al.

Dua al sevap al sünnet işle, kiraya bizi satma! Allah’ın rahmeti bereketi tüm inananların, ulusumuzun esnaf ve sanatkarımızın üzerine olsun. Kurban bayramımız kutlu mutlu umutlu yarınların sizlerin olması dileğiyle.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.