Özsoy, Bu bayramda alışverişleri yerel esnaftan yapalım!

EKONOMİ 03.07.2022 - 21:01, Güncelleme: 03.07.2022 - 21:01
 

Özsoy, Bu bayramda alışverişleri yerel esnaftan yapalım!

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, bu yılda bayram alışverişlerinin yerel esnaflardan yapılması gerektiğini söyledi.

Yerel esnafın zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Özsoy, “Dünya’yı sarsan ekonomik kriz ülkemizi ve şehrimizi de sarsıyor. Küçük esnaf ayakta kalma mücadelesi veriyor. Bu dar boğazdan hep birlikte çıkacağımızı düşünüyorum.”dedi. “Zor süreci birlikte atlatabiliriz” Yerel esnafların zincir marketlerle rekabet edebilmesinin çok zor olduğuna dikkat çeken Özsoy şunları söyledi: “İnşallah esnaflarımıza, halkımıza bayram gelir. Kurban bayramının ülkemize şehrimize tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Küçük esnaf ayakta kalma mücadelesi veriyor. Dünya’yı sarsan ekonomik kriz ülkemizi ve şehrimizi de sarsıyor. Bu dar boğazdan hep birlikte çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah kısa süre içerisinde bu dar boğazdan kurtuluruz. Bu durumdan hep birlikte hareket ederek bir dayanışma örneği göstererek çıkmalıyız. Zincir marketlerde A’dan Z’ye her şey satıldığı için bizim küçük esnafımız bunlarla rekabet edemiyor. Bu durumdan vatandaşlarımızın desteğiyle kurabiliriz. Yani vatandaşlarımız küçük esnaflardan alış verişlerini yaparlarsa kısa süre içerisinde bu durumdan kurtulacağımızı düşünüyorum.”
Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, bu yılda bayram alışverişlerinin yerel esnaflardan yapılması gerektiğini söyledi.

Yerel esnafın zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Özsoy, “Dünya’yı sarsan ekonomik kriz ülkemizi ve şehrimizi de sarsıyor. Küçük esnaf ayakta kalma mücadelesi veriyor. Bu dar boğazdan hep birlikte çıkacağımızı düşünüyorum.”dedi.

“Zor süreci birlikte atlatabiliriz”

Yerel esnafların zincir marketlerle rekabet edebilmesinin çok zor olduğuna dikkat çeken Özsoy şunları söyledi: “İnşallah esnaflarımıza, halkımıza bayram gelir. Kurban bayramının ülkemize şehrimize tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Küçük esnaf ayakta kalma mücadelesi veriyor. Dünya’yı sarsan ekonomik kriz ülkemizi ve şehrimizi de sarsıyor. Bu dar boğazdan hep birlikte çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah kısa süre içerisinde bu dar boğazdan kurtuluruz.

Bu durumdan hep birlikte hareket ederek bir dayanışma örneği göstererek çıkmalıyız. Zincir marketlerde A’dan Z’ye her şey satıldığı için bizim küçük esnafımız bunlarla rekabet edemiyor. Bu durumdan vatandaşlarımızın desteğiyle kurabiliriz. Yani vatandaşlarımız küçük esnaflardan alış verişlerini yaparlarsa kısa süre içerisinde bu durumdan kurtulacağımızı düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.