Özel, Türkiye İttifakı Kazandı, Türkiye Kazandı!

POLİTİKA 01.04.2024 - 01:33, Güncelleme: 01.04.2024 - 01:33
 

Özel, Türkiye İttifakı Kazandı, Türkiye Kazandı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oy sayımı sürerken parti genel merkezi önünde vatandaşlarla buluştu.

Özel, "Seçmen bütün renklerimizle Türkiye Cumhuriyeti dedi. CHP artık Akdeniz ve Ege kıyılarının değil, tüm Türkiye'nin partisidir" dedi. İşte Özgür Özel'in o açıklaması:   "Söylediğimizde birileri inanmıyordu, kıyı şeridinde içeriye bir hamle yapacağız dedik. Bursa, Balıkesir, Denizli ve Manisa’yı kazandık. Uşak, Afyon, Kütahya’yı kazandık. Bugün Sinop’tan Hatay’a kadar CHP’li bir belediyeyi bırakmadan ilerleyebiliyorsunuz. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkür. Cumhuriyet tarihi boyunca hiç kazanmadığımız bir ili, 17 ilçesinin 14’ünü, nüfusunun yüzde 92’sini kazandığımız, yüzde 60 ile rekor kırdığımız memleketim Manisa’ya teşekkür ediyorum."  
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oy sayımı sürerken parti genel merkezi önünde vatandaşlarla buluştu.

Özel, "Seçmen bütün renklerimizle Türkiye Cumhuriyeti dedi. CHP artık Akdeniz ve Ege kıyılarının değil, tüm Türkiye'nin partisidir" dedi.

İşte Özgür Özel'in o açıklaması: 

 "Söylediğimizde birileri inanmıyordu, kıyı şeridinde içeriye bir hamle yapacağız dedik. Bursa, Balıkesir, Denizli ve Manisa’yı kazandık. Uşak, Afyon, Kütahya’yı kazandık.

Bugün Sinop’tan Hatay’a kadar CHP’li bir belediyeyi bırakmadan ilerleyebiliyorsunuz.

Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkür. Cumhuriyet tarihi boyunca hiç kazanmadığımız bir ili, 17 ilçesinin 14’ünü, nüfusunun yüzde 92’sini kazandığımız, yüzde 60 ile rekor kırdığımız memleketim Manisa’ya teşekkür ediyorum."

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.