Özel Sular Vatan Hastanesi Tıp Bayramını Kutladı

SAĞLIK 14.03.2021 - 22:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Özel Sular Vatan Hastanesi Tıp Bayramını Kutladı

Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. İsmail Durna ve Kahramanmaraş Tema Temsilcisi ve üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanede hizmet veren tüm doktorlara çiçek ve gelecek nesillere hatıra kalması için fidan hediye etti.

Konu hakkında konuşan Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. İsmail Durna  şunları söyledi, “Öncelikle tüm sağlık camiasının tıp bayramını kutluyorum sağlık camiası her zaman çok verimli bir şekilde çalışan bir camiadır. Her zaman halkımızın yanındayız. Olmaya ’da devam edeceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımız canını kaybetme pahasına rağmen bıkmadan yılmadan mücadelesini sürdürüyor.   Hiçbir sağlık çalışanı kendini bu pandemi sürecinde dahi geri çekmedi. Çalışmaya devam ediyoruz inşallah önümüzdeki günler aydınlık günler olacak. Pandemi’siz ve sağlıklı günler diliyorum. Ayrıca 14 mart tıp bayramımızı kutlamak üzere hastanemizdeki tüm doktorlara çiçek gönderen Onikişubat Belediyesine ve belediye başkanı sayın Hanifi Mhçiçek’e çok teşekkür ediyoruz.   Ayrıca Bizimle beraber 14 Mart tıp bayramı programımıza katılan Tema vakfı Kahramanmaraş il temsilcisi Abdurahman Akbolat, Tema Dulkadiroğlu sorumlusu Ömer Irak Tema Kahramanmaraş il temsilcisi yardımcısı Ayşegül Şahiner’e çok teşekkür ediyorum.”
Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. İsmail Durna ve Kahramanmaraş Tema Temsilcisi ve üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanede hizmet veren tüm doktorlara çiçek ve gelecek nesillere hatıra kalması için fidan hediye etti.

Konu hakkında konuşan Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. İsmail Durna  şunları söyledi, “Öncelikle tüm sağlık camiasının tıp bayramını kutluyorum sağlık camiası her zaman çok verimli bir şekilde çalışan bir camiadır. Her zaman halkımızın yanındayız. Olmaya ’da devam edeceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımız canını kaybetme pahasına rağmen bıkmadan yılmadan mücadelesini sürdürüyor.

 

Hiçbir sağlık çalışanı kendini bu pandemi sürecinde dahi geri çekmedi. Çalışmaya devam ediyoruz inşallah önümüzdeki günler aydınlık günler olacak. Pandemi’siz ve sağlıklı günler diliyorum. Ayrıca 14 mart tıp bayramımızı kutlamak üzere hastanemizdeki tüm doktorlara çiçek gönderen Onikişubat Belediyesine ve belediye başkanı sayın Hanifi Mhçiçek’e çok teşekkür ediyoruz.

 

Ayrıca Bizimle beraber 14 Mart tıp bayramı programımıza katılan Tema vakfı Kahramanmaraş il temsilcisi Abdurahman Akbolat, Tema Dulkadiroğlu sorumlusu Ömer Irak Tema Kahramanmaraş il temsilcisi yardımcısı Ayşegül Şahiner’e çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.