Özel Sular Vatan Hastanesi ''Sağlık Ellerimizde'' etkinliği düzenledi

AKTÜEL 06.05.2022 - 18:17, Güncelleme: 06.05.2022 - 18:17
 

Özel Sular Vatan Hastanesi ''Sağlık Ellerimizde'' etkinliği düzenledi

Özel Sular Vatan Hastanesi 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü'ne dikkat çekmek adına Özel Akıl Küpü Kreş ve Gündüz Bakım eviöğrencilerine ''Sağlık Ellerimizde'' etkinliği düzenledi.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 5 Mayıs günü “Dünya El Hijyeni Günü’’ olarak kabul edilmiş ve ‘temiz bakım, güvenli bakımdır’ sloganı ile sağlık çalışanlarının El Hijyeni konusunda bilgi ve farkındalıklarının artırılması hedeflenmiştir. ‘Mutlaka Suya Ve Sabuna Dokunalım’ Özel Sular Vatan Hastanesi eğitim ve enfeksiyon hemşiresi Gamze Nur Akkurt, etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Dünya 5 Mayıs El Hijyeni günü eğitim temelden başlar diyerek Özel Akıl Küpü Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine el hijyeni hakkında eğitim verdik. Malumunuz tüm dünya üzerinde etkili olan COVID-19sonrası bir çok hijyenyönteminin daha çok üzerinde durulup dikkat edilmesigerektiği ve birçokhastalığın taşıyıcısının ellerimiz olması nedeni ile bizde bugün Özel Sular Vatan hastanesiolarak el hijyenieğitimine değinmek istedik. El hijyeninigerektiren her durumda sloganımızı unutmayalım mutlaka suya ve sabuna dokunalım.''
Özel Sular Vatan Hastanesi 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü'ne dikkat çekmek adına Özel Akıl Küpü Kreş ve Gündüz Bakım eviöğrencilerine ''Sağlık Ellerimizde'' etkinliği düzenledi.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 5 Mayıs günü “Dünya El Hijyeni Günü’’ olarak kabul edilmiş ve ‘temiz bakım, güvenli bakımdır’ sloganı ile sağlık çalışanlarının El Hijyeni konusunda bilgi ve farkındalıklarının artırılması hedeflenmiştir.

‘Mutlaka Suya Ve Sabuna Dokunalım’

Özel Sular Vatan Hastanesi eğitim ve enfeksiyon hemşiresi Gamze Nur Akkurt, etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Dünya 5 Mayıs El Hijyeni günü eğitim temelden başlar diyerek Özel Akıl Küpü Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine el hijyeni hakkında eğitim verdik. Malumunuz tüm dünya üzerinde etkili olan COVID-19sonrası bir çok hijyenyönteminin daha çok üzerinde durulup dikkat edilmesigerektiği ve birçokhastalığın taşıyıcısının ellerimiz olması nedeni ile bizde bugün Özel Sular Vatan hastanesiolarak el hijyenieğitimine değinmek istedik. El hijyeninigerektiren her durumda sloganımızı unutmayalım mutlaka suya ve sabuna dokunalım.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.