Özel Mehmet Ceyhan Koleji Öğrencileri Kitap Fuarında!

KÜLTÜR 22.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Özel Mehmet Ceyhan Koleji Öğrencileri Kitap Fuarında!

Özel Mehmet Ceyhan Koleji İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kitap fuarını ziyaret etti.

İlimizde faaliyet gösteren özel okullardan biri olan Mehmet Ceyhan Koleji öğrencileri ile kitap fuarını ziyaret etti.   Binlerce kitabın yer aldığı fuar alanında öğrenciler kitapla buluşmanın sevincini yaşadı. Okul idarecileri ve öğretmenlerinin öğrencilerini kitap ve yayınevi stantlarını sınıflarına göre ayrı ayrı gezdirmeleri ve bilgilendirmeleri gözden kaçmadı. Özellikle ilkokul öğrencilerinin kitaplara olan ilgisi oldukça yoğundu.     “Kitap fuarını etkili buluyorum”   Öğrencileri ile birlikte kitap fuarını ziyaret eden Okul Müdürü Mehmet Dobooğlu şunları söyledi: “Kitap sevgisi, okuma sevgisi önemli bir duygudur. Küçük yaşlarda edinilmesi gereken, sonradan kazanılması çok zor bir duygudur. Okuma sevgisi, bir öğrencinin daha birinci sınıfta, okumaya ilk başlamasıyla kazanacağı bir duygudur. Bu duyguyu çocuklarımıza aşılamak için bugün buradayız, okulumuzda da haftanın belirli günlerinde kitap okuma saatleri düzenliyoruz. Kanaatimce kitap ve okuma sevgisi öğrencilere edindirilmesi gereken en önemli kazanımdır. Bu bakımdan edebiyatın ve şiirin başkenti olan ilimizde bu sene 6’ncısı düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarını çok etkili ve faydalı buluyorum, emeği olanlardan Allah razı olsun.”
Özel Mehmet Ceyhan Koleji İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kitap fuarını ziyaret etti.

İlimizde faaliyet gösteren özel okullardan biri olan Mehmet Ceyhan Koleji öğrencileri ile kitap fuarını ziyaret etti.

 

Binlerce kitabın yer aldığı fuar alanında öğrenciler kitapla buluşmanın sevincini yaşadı. Okul idarecileri ve öğretmenlerinin öğrencilerini kitap ve yayınevi stantlarını sınıflarına göre ayrı ayrı gezdirmeleri ve bilgilendirmeleri gözden kaçmadı. Özellikle ilkokul öğrencilerinin kitaplara olan ilgisi oldukça yoğundu.

 

 

“Kitap fuarını etkili buluyorum”

 

Öğrencileri ile birlikte kitap fuarını ziyaret eden Okul Müdürü Mehmet Dobooğlu şunları söyledi: “Kitap sevgisi, okuma sevgisi önemli bir duygudur. Küçük yaşlarda edinilmesi gereken, sonradan kazanılması çok zor bir duygudur. Okuma sevgisi, bir öğrencinin daha birinci sınıfta, okumaya ilk başlamasıyla kazanacağı bir duygudur. Bu duyguyu çocuklarımıza aşılamak için bugün buradayız, okulumuzda da haftanın belirli günlerinde kitap okuma saatleri düzenliyoruz. Kanaatimce kitap ve okuma sevgisi öğrencilere edindirilmesi gereken en önemli kazanımdır. Bu bakımdan edebiyatın ve şiirin başkenti olan ilimizde bu sene 6’ncısı düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarını çok etkili ve faydalı buluyorum, emeği olanlardan Allah razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.