Özdemir’in covid testi pozitif çıktı!

POLİTİKA 03.11.2020 - 19:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Özdemir’in covid testi pozitif çıktı!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir’in Covid-19 testi pozitif çıktı.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile Covid testinin pozitif çıktığını duyuran milletvekili Özdemir şu açıklamalarda bulundu:   “Kıymetli hemşehrilerim, Yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Bu nedenle belli bir süreyi izole bir şekilde geçireceğim. Sadece kendiniz için değil sevdikleriniz içinde Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına dikkat edelim.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir’in Covid-19 testi pozitif çıktı.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile Covid testinin pozitif çıktığını duyuran milletvekili Özdemir şu açıklamalarda bulundu:

 

“Kıymetli hemşehrilerim, Yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Bu nedenle belli bir süreyi izole bir şekilde geçireceğim. Sadece kendiniz için değil sevdikleriniz içinde Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına dikkat edelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.