Özdemir’den Güneşevler’e okul müjdesi!

POLİTİKA 28.10.2021 - 19:59, Güncelleme: 28.10.2021 - 19:59
 

Özdemir’den Güneşevler’e okul müjdesi!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'i ziyaret ettik. Güneşevler mahallemizde yapılacak ilkokul ile ilgili yardım talebinde bulunduk. Sayın Bakanımız, 12 derslikli yeni bir okulun hemen yapılması ile ilgili talimatı verdi ve ödeneğini de göndermeyi taahhüt etti. Sayın Bakanımıza konuya gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ederiz.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'i ziyaret ettik.

Güneşevler mahallemizde yapılacak ilkokul ile ilgili yardım talebinde bulunduk.

Sayın Bakanımız, 12 derslikli yeni bir okulun hemen yapılması ile ilgili talimatı verdi ve ödeneğini de göndermeyi taahhüt etti. Sayın Bakanımıza konuya gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.