Özdemir ve Sezal, şehit aileleri ile bir araya geldi!

GÜNDEM 18.03.2019 - 20:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Özdemir ve Sezal, şehit aileleri ile bir araya geldi!

Kahramanmaraş Valiliği tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) 20. Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet salonunda Kahramanmaraş’ta ikamet eden şehit ailelerine ve gazilere yönelik program düzenlendi.   Programa Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Şahit aileleri ve gaziler katıldı.   “Toprağı kanla sulanmış bir ülke!” Program çıkışı gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Sezal: “Çanakkale zaferinin 104. Yıl dönümü. Ülkemiz her zaman şehitleriyle toprakları kanla sulanmış bir ülke. Bu günde görüyoruz ki Dünya’nın öbür ucunda 17 bin km uzakta, bu gün İstanbul’u, Ayasofya’yı, ülkemizi hedefe koymuş insanlar var. Bizde diyoruz ki bu ülke her zaman kendini savunabilecek, topraklarını kanla sulayabilecek bir ülke. Biz canla, başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu ülke üzerinde hedefi olanlara en iyi cevabı şehitlerimiz vermiştir. İnşallah bundan sonraki dönemde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edip hedefi olanları uzak tutmaya çalışacağız. Ben 18 Mart vesilesi ile tüm şehitlerimize Allah rahmet, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize hayırlı ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.   “Bu ülke yüzlerce yıldır hiçbir zaman bir esaret görmedi, görmeyecek” Özdemir ise: “Bugün Çanakkale zaferi ve aynı zamanda da 18 Mart şehitlerimizi anma günü. Bu vesile ile Kahramanmaraş Valiliğimiz, şahit ailelerimiz ve gazilerimizle beraber bir yemek organize etti. Bizde bu vesile ile şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle bir araya geldik. Bugünün vesilesiyle bu ülkenin var olması için, bağımsız olması için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlara minnettar olduğumuzu söylemekteyiz. Çünkü onların sayesinde bu ülke yüzlerce yıldır hiçbir zaman bir esaret görmedi ve bundan sonrada daha binlerce yıl inşallah hiçbir esaret görmeyecek. Ülkemiz üzerinde hesabı olanlar bu ülkenin evlatları ne pahasına olursa olsun bu hesapları bozacağını çok iyi biliyorlar. O yüzden de şehitlerimizi bugün hayırla yad ediyorum. Hem terörle mücadele ederken, hem vatan savunmasında her ne sebeple olursa olsun şehit olmuş tüm kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Valiliği tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) 20. Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet salonunda Kahramanmaraş’ta ikamet eden şehit ailelerine ve gazilere yönelik program düzenlendi.

 

Programa Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Şahit aileleri ve gaziler katıldı.

 

“Toprağı kanla sulanmış bir ülke!”

Program çıkışı gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Sezal: “Çanakkale zaferinin 104. Yıl dönümü. Ülkemiz her zaman şehitleriyle toprakları kanla sulanmış bir ülke. Bu günde görüyoruz ki Dünya’nın öbür ucunda 17 bin km uzakta, bu gün İstanbul’u, Ayasofya’yı, ülkemizi hedefe koymuş insanlar var. Bizde diyoruz ki bu ülke her zaman kendini savunabilecek, topraklarını kanla sulayabilecek bir ülke. Biz canla, başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu ülke üzerinde hedefi olanlara en iyi cevabı şehitlerimiz vermiştir. İnşallah bundan sonraki dönemde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edip hedefi olanları uzak tutmaya çalışacağız. Ben 18 Mart vesilesi ile tüm şehitlerimize Allah rahmet, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize hayırlı ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Bu ülke yüzlerce yıldır hiçbir zaman bir esaret görmedi, görmeyecek”

Özdemir ise: “Bugün Çanakkale zaferi ve aynı zamanda da 18 Mart şehitlerimizi anma günü. Bu vesile ile Kahramanmaraş Valiliğimiz, şahit ailelerimiz ve gazilerimizle beraber bir yemek organize etti. Bizde bu vesile ile şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle bir araya geldik. Bugünün vesilesiyle bu ülkenin var olması için, bağımsız olması için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlara minnettar olduğumuzu söylemekteyiz. Çünkü onların sayesinde bu ülke yüzlerce yıldır hiçbir zaman bir esaret görmedi ve bundan sonrada daha binlerce yıl inşallah hiçbir esaret görmeyecek. Ülkemiz üzerinde hesabı olanlar bu ülkenin evlatları ne pahasına olursa olsun bu hesapları bozacağını çok iyi biliyorlar. O yüzden de şehitlerimizi bugün hayırla yad ediyorum. Hem terörle mücadele ederken, hem vatan savunmasında her ne sebeple olursa olsun şehit olmuş tüm kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.