Özdemir, Üniversite Öğrencileri İle Bir Araya Geldi!

POLİTİKA 17.03.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Özdemir, Üniversite Öğrencileri İle Bir Araya Geldi!

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, kahvaltı programında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ve öğrenciler katıldı.   “Birleşmemiz, kaynaşmamız, birlik olmamız!” Açılış konuşması yapan Cesur: “Dün üzücü bir olay yaşadık. Yeni Zelanda da, hepiniz takip etmişsinizdir. 2 camide Müslümanlara bir katliam yapıldı. Şehitlerimiz var, yaralılar var. Şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum, yarılara da acil şifalar diliyorum. Rabbim biz bir daha böyle acılar yaşatmasın. Benim akılıma şöyle bir söz geldi olayı duyduğumda. Yusuf İslam derki; Müslümanlar birleşmedikçe ağıtlar, Türkçe, Kürtçe, Arapça yakılır. Ama kahkahalar, sevinçler İngilizci, Fransızca olur. Bu yüzden birleşmemiz, kaynaşmamız, birlik olmamız o kadar önemli ki gençler, bu konuda sizlere çok iş düşüyor” ifadelerini kullandı.   “Bizler Osmanlı’nın ayak bastığı tüm toprakların birer mirasçısıyız!” İl Gençlik Kolları Başkanı Çam: “Dün Yeni Zelanda da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm İslam coğrafyası, dünyanın neresinde olursa olsun, kardeş olmalıyız, birbirimize sımsıkı sarılmalıyız ve çok çalışmalıyız. Biz geçmişi çok derin olan, tarihi çok derin olan bir milletiz. Biz tarihimizden güç alacağız. Tarihimizden aldığımız güç ile de geleceğimizi inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın bize kattığı özgüven ile çalışarak, azmederek ulaşırız. Biz öncelikle en güçlü olacağız. Bizler Osmanlı’nın ayak bastığı tüm toprakların birer mirasçısıyız” ifadelerini kullandı.   AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir ise Ülkenin geleceği ve Gençlik Kolları Teşkilatlarının ülkenin geleceğine yapabileceği katkılar üzerine İstişarelerde bulundu.
31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, kahvaltı programında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ve öğrenciler katıldı.

 

“Birleşmemiz, kaynaşmamız, birlik olmamız!”

Açılış konuşması yapan Cesur: “Dün üzücü bir olay yaşadık. Yeni Zelanda da, hepiniz takip etmişsinizdir. 2 camide Müslümanlara bir katliam yapıldı. Şehitlerimiz var, yaralılar var. Şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum, yarılara da acil şifalar diliyorum. Rabbim biz bir daha böyle acılar yaşatmasın. Benim akılıma şöyle bir söz geldi olayı duyduğumda. Yusuf İslam derki; Müslümanlar birleşmedikçe ağıtlar, Türkçe, Kürtçe, Arapça yakılır. Ama kahkahalar, sevinçler İngilizci, Fransızca olur. Bu yüzden birleşmemiz, kaynaşmamız, birlik olmamız o kadar önemli ki gençler, bu konuda sizlere çok iş düşüyor” ifadelerini kullandı.

 

“Bizler Osmanlı’nın ayak bastığı tüm toprakların birer mirasçısıyız!”

İl Gençlik Kolları Başkanı Çam: “Dün Yeni Zelanda da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm İslam coğrafyası, dünyanın neresinde olursa olsun, kardeş olmalıyız, birbirimize sımsıkı sarılmalıyız ve çok çalışmalıyız. Biz geçmişi çok derin olan, tarihi çok derin olan bir milletiz. Biz tarihimizden güç alacağız. Tarihimizden aldığımız güç ile de geleceğimizi inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın bize kattığı özgüven ile çalışarak, azmederek ulaşırız. Biz öncelikle en güçlü olacağız. Bizler Osmanlı’nın ayak bastığı tüm toprakların birer mirasçısıyız” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir ise Ülkenin geleceği ve Gençlik Kolları Teşkilatlarının ülkenin geleceğine yapabileceği katkılar üzerine İstişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.