Özdemir, Tüm engelleri kaldırıyoruz!

26.06.2020 - 23:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Özdemir, Tüm engelleri kaldırıyoruz!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, Onikişubat Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret etti.

Özdemir, yapmış oldukları çalışmalarla tüm engelleri kaldırdıklarını söyledi.     Ziyareti soysal medya hesabından paylaşan Ahmet Özdemir şu ifadelere yer verdi: “Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet verecek olan Onikişubat Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bedensel ve zihinsel engelli bireylerimize gündüzlü hizmet verecektir.     Bina tahsisi için Onikişubat Belediyemize engelli ve ailelerine sağladığı ulaşım desteği için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, Onikişubat Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret etti.

Özdemir, yapmış oldukları çalışmalarla tüm engelleri kaldırdıklarını söyledi.

 

 

Ziyareti soysal medya hesabından paylaşan Ahmet Özdemir şu ifadelere yer verdi: “Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet verecek olan Onikişubat Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bedensel ve zihinsel engelli bireylerimize gündüzlü hizmet verecektir.

 

 

Bina tahsisi için Onikişubat Belediyemize engelli ve ailelerine sağladığı ulaşım desteği için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.