Özdemir kızılay gönüllüsü oldu!

POLİTİKA 09.05.2020 - 12:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Özdemir kızılay gönüllüsü oldu!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, kızılay gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıttı.

Ziyaretlerle ilgili gözlemlerini de paylaşan Özdemir, ihtiyaç sahibi ailelerin çok iyi tespit yapıldığını söyledi.   “Bu zor günleri birlikte aşacağız”   Kızılay’a insanların yardımının çok önemli olduğuna dikkat çeken Ahmet Özdemir, “Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Şerefoğlu, Dulkadiroğlu Şube Başkanı Gürcan Gürbüz, Onikişubat Şube Başkanı Mustafa Evliya ve gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte İhtiyaç Sahibi Aileleri ziyaret ederek yardım kolisi dağıtımını gerçekleştirdik. Onların yapmış olduğu güzel çalışmanın bir nebzede olsa yanında olmak istedim.     Gördüm ki gerçekten çok iyi tespit yapmışlar. Çok kaliteli bir yardım yapıyorlar. İnsanların hayatına dokunan yardım yapıyorlar. Kızılay geçmişteki gibi değil, kendini çok geliştirmiş. Burada insanlarımızın da desteği çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, kızılay gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıttı.

Ziyaretlerle ilgili gözlemlerini de paylaşan Özdemir, ihtiyaç sahibi ailelerin çok iyi tespit yapıldığını söyledi.

 

“Bu zor günleri birlikte aşacağız”

 

Kızılay’a insanların yardımının çok önemli olduğuna dikkat çeken Ahmet Özdemir, “Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Şerefoğlu, Dulkadiroğlu Şube Başkanı Gürcan Gürbüz, Onikişubat Şube Başkanı Mustafa Evliya ve gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte İhtiyaç Sahibi Aileleri ziyaret ederek yardım kolisi dağıtımını gerçekleştirdik. Onların yapmış olduğu güzel çalışmanın bir nebzede olsa yanında olmak istedim.

 

 

Gördüm ki gerçekten çok iyi tespit yapmışlar. Çok kaliteli bir yardım yapıyorlar. İnsanların hayatına dokunan yardım yapıyorlar. Kızılay geçmişteki gibi değil, kendini çok geliştirmiş. Burada insanlarımızın da desteği çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.