Özdemir: “Kahramanmaraş Milli Ve Manevi Değerlerine Sahip Çıkan Bir Şehir”

POLİTİKA 13.03.2019 - 21:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Özdemir: “Kahramanmaraş Milli Ve Manevi Değerlerine Sahip Çıkan Bir Şehir”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Gönül Belediyeciliği sloganı ile sahalara inen AK Parti, Kahramanmaraş’ta seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SKM tarafından belirlenen program çerçevesinden Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, vatandaşların sorunları ile tek tek ilgileniyor.   Seçim çalışmaları hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir: “Esnaflarımızın genel olarak ortak sorunları var. Sanayi esnafımız, sanayinin daha temiz, daha rahat insanların girip çıkacağı yerler olmasını istiyorlar. İş yerlerinin önündeki hurda araçlarla ilgili ciddi şikâyet var. Belediye başkanlarımızla, emniyet müdürlüğümüzle de görüştüm ama şöyle bir sorumluluğu da var. Aracı hurda olmuş, oraya bırakmış kişinin aracı üzerinde bir tasarrufta bulunamıyoruz. Çünkü onun mülkiyeti hala o kişide. Yani belediyemiz ve emniyetimiz bu konuda yetersiz değil, hukuki çözüm bulamadığı için sorun teşkil ediyor. İşte yağmur sularının iş yerlerine girmesinin engellenmesi için önlemler alınmasını istiyorlar. Bizlerde bunlarla ilgili sorunları yetkili kurumlarımıza iletiyoruz. Kahramanmaraş muhafazakâr bir şehir. Milli, manevi değerlerine sahip çıkan bir şehir. O yönüyle de Ak Parti’ye ve MHP’ne yani Cumhur İttifakına olan, bu yönüyle güvenin tam olduğunu görüyoruz. Ama eleştiri noktaları var mı? Var tabi ki, insanın olduğu her yerde eleştiri olur. İnsanın olduğu her yerde de hatada olur yani hizmet eden arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz içinde söylüyorum bunu. Biz onların haklı eleştirilerine dikkate alıp onun gereğini yapacağız. Bu süreçte onu yapacağımızı beyan ediyoruz. Bunu yaptığımızda da onların bize desteğinin devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü insan ne zaman sitemini, eleştirisini söyler sevdiği, güvendiği biri olduğu için söyler. Eğer arada bir diyalog olmasa, film kopmuş olsa bu eleştirisini söylemez. Biz bunu iyi niyetli değerlendirme olarak alıyoruz. Memnuniyetlerinin yanında eksiklikleri olanları da söylüyorlar bunlara da gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Gönül Belediyeciliği sloganı ile sahalara inen AK Parti, Kahramanmaraş’ta seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SKM tarafından belirlenen program çerçevesinden Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, vatandaşların sorunları ile tek tek ilgileniyor.

 

Seçim çalışmaları hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir: “Esnaflarımızın genel olarak ortak sorunları var. Sanayi esnafımız, sanayinin daha temiz, daha rahat insanların girip çıkacağı yerler olmasını istiyorlar. İş yerlerinin önündeki hurda araçlarla ilgili ciddi şikâyet var. Belediye başkanlarımızla, emniyet müdürlüğümüzle de görüştüm ama şöyle bir sorumluluğu da var. Aracı hurda olmuş, oraya bırakmış kişinin aracı üzerinde bir tasarrufta bulunamıyoruz. Çünkü onun mülkiyeti hala o kişide. Yani belediyemiz ve emniyetimiz bu konuda yetersiz değil, hukuki çözüm bulamadığı için sorun teşkil ediyor. İşte yağmur sularının iş yerlerine girmesinin engellenmesi için önlemler alınmasını istiyorlar. Bizlerde bunlarla ilgili sorunları yetkili kurumlarımıza iletiyoruz. Kahramanmaraş muhafazakâr bir şehir. Milli, manevi değerlerine sahip çıkan bir şehir. O yönüyle de Ak Parti’ye ve MHP’ne yani Cumhur İttifakına olan, bu yönüyle güvenin tam olduğunu görüyoruz. Ama eleştiri noktaları var mı? Var tabi ki, insanın olduğu her yerde eleştiri olur. İnsanın olduğu her yerde de hatada olur yani hizmet eden arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz içinde söylüyorum bunu. Biz onların haklı eleştirilerine dikkate alıp onun gereğini yapacağız. Bu süreçte onu yapacağımızı beyan ediyoruz. Bunu yaptığımızda da onların bize desteğinin devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü insan ne zaman sitemini, eleştirisini söyler sevdiği, güvendiği biri olduğu için söyler. Eğer arada bir diyalog olmasa, film kopmuş olsa bu eleştirisini söylemez. Biz bunu iyi niyetli değerlendirme olarak alıyoruz. Memnuniyetlerinin yanında eksiklikleri olanları da söylüyorlar bunlara da gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.