Özdemir, Hep birlikte bu felaketin de üstesinden geleceğiz!

AKTÜEL 14.02.2023 - 10:58, Güncelleme: 14.02.2023 - 10:58
 

Özdemir, Hep birlikte bu felaketin de üstesinden geleceğiz!

Milletvekili Özdemir, “Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Fakat devlet millet hep birlikte Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz.” dedi

Milletvekili Özdemir, “Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Fakat devlet millet hep birlikte Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz.”dedi Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ilk gününden itibaren Afet Koordinasyon Merkezinde, vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. Milletvekili Özdemir, “Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Afet Koordinasyon Merkezinde, vatandaşlarımıza yardımcı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Fakat devlet millet hep birlikte Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz.”dedi.
Milletvekili Özdemir, “Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Fakat devlet millet hep birlikte Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz.” dedi

Milletvekili Özdemir, “Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Fakat devlet millet hep birlikte Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz.”dedi

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ilk gününden itibaren Afet Koordinasyon Merkezinde, vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Milletvekili Özdemir, “Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Afet Koordinasyon Merkezinde, vatandaşlarımıza yardımcı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok büyük bir depremle karşı karşıyayız. Fakat devlet millet hep birlikte Allah’ın izniyle bu felaketin de üstesinden geleceğiz.”dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.