Özdemir, Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız!

YEREL HABERLER 05.12.2022 - 21:32, Güncelleme: 05.12.2022 - 21:32
 

Özdemir, Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız!

Özdemir, ilçe kongresi sonrası açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız, durmadan çalışacağız.” dedi.

Çiçeği burnunda iyi parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Berkay Özdemir, ilçe kongresi sonrası açıklamalarda bulundu.  Özdemir, “Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız, durmadan çalışacağız.”dedi. Büyük çekişmeye sahne alan iyi parti Dulkadiroğlu ilçe kongresi cumartesi günü yapıldı.  Kongrede Av. Berkay Özdemir, ilçe başkanı olarak seçildi. Kongre sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Dulkadiroğlu 3. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Başta seçimde rakip olduğum Mustafa Dizibüyük Başkan olmak üzere bu süreçte emek veren çaba sarf eden tüm üyelerimize delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kazanan Türkiye olsun, kazanan Kahramanmaraş olsun, kazanan Dulkadiroğlu olsun. Çıktığımız bu yolda şahsım ve yönetimim ilçemiz için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız, durmadan çalışacağız.”  
Özdemir, ilçe kongresi sonrası açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız, durmadan çalışacağız.” dedi.

Çiçeği burnunda iyi parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Berkay Özdemir, ilçe kongresi sonrası açıklamalarda bulundu. 

Özdemir, “Elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız, durmadan çalışacağız.”dedi.

Büyük çekişmeye sahne alan iyi parti Dulkadiroğlu ilçe kongresi cumartesi günü yapıldı. 

Kongrede Av. Berkay Özdemir, ilçe başkanı olarak seçildi. Kongre sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “Dulkadiroğlu 3. Olağan kongremizi gerçekleştirdik.

Başta seçimde rakip olduğum Mustafa Dizibüyük Başkan olmak üzere bu süreçte emek veren çaba sarf eden tüm üyelerimize delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kazanan Türkiye olsun, kazanan Kahramanmaraş olsun, kazanan Dulkadiroğlu olsun. Çıktığımız bu yolda şahsım ve yönetimim ilçemiz için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız, durmadan çalışacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.