Oyuncusu Ömer Kurt Albüm çalışmalarına başladı!

AKTÜEL 16.10.2022 - 12:28, Güncelleme: 16.10.2022 - 12:28
 

Oyuncusu Ömer Kurt Albüm çalışmalarına başladı!

Türk sinemasının sevilen karakter oyuncusu Ömer Kurt'un on parmağında on marifet olduğu ortaya çıktı.

Sayısız sinema filminde gördüğümüz ve son zamanlarda Ben Bu Cihana Sığmazam dizindeki de karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Ömer Kurt, sesiyle de herkesi şaşırtıyor.  Rol aldığı projelerde karakter rolleriyle ilgi odağı olan oyuncu, okuduğu türkülerle de herkesi büyüledi. Sivaslı olan ve Sivas bölgesinin türkülerine çok hakim olan yetenekli oyuncu albüm teklifleri geldiğini söyledi. Albüm çalışmasına sıcak bakan oyuncu çalışmalara başladı.  
Türk sinemasının sevilen karakter oyuncusu Ömer Kurt'un on parmağında on marifet olduğu ortaya çıktı.

Sayısız sinema filminde gördüğümüz ve son zamanlarda Ben Bu Cihana Sığmazam dizindeki de karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Ömer Kurt, sesiyle de herkesi şaşırtıyor. 

Rol aldığı projelerde karakter rolleriyle ilgi odağı olan oyuncu, okuduğu türkülerle de herkesi büyüledi.

Sivaslı olan ve Sivas bölgesinin türkülerine çok hakim olan yetenekli oyuncu albüm teklifleri geldiğini söyledi. Albüm çalışmasına sıcak bakan oyuncu çalışmalara başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.