Oyuncu Derya Şen film çekimlerine hamile olarak devam ediyor!

Magazin 01.11.2022 - 18:12, Güncelleme: 01.11.2022 - 18:12
 

Oyuncu Derya Şen film çekimlerine hamile olarak devam ediyor!

Dört yaşındaki oğlu Toprak Can’a hamilelik dönemini rol aldığı dizi setinde tamamlayan oyuncu Şen, bu kez yine sinema setinde ikinci çocuğuna hamile.

Dört yaşındaki oğlu Toprak Can’a hamilelik dönemini rol aldığı dizi setinde tamamlayan ünlü oyuncu Derya Şen, bu kez yine sinema setinde ikinci çocuğuna hamile olarak işine devam ediyor.  4 aylık hamile olan başarılı oyuncu Derya Şen, proje hikâyelerinin kendisine ait olduğu bu iki işi kaçıramazdım kariyerim için önemli vurgusunu yaptı. Çekimler Çatalca aydınlar köyünde my reset farm çiftlik konseptli otelde devam ederken, yapımcılığı ve yönetmenliği Kanadalı Türk yönetmen Leo Yılmaz üstlendi.  Amerika’dan özel olarak getirtilen fuji film X-h2s 8 K kamera ile Hollywood standartların da çekilen ilk korku filmleri serisi olma özelliğini taşıyan yapım, ayrıca iki seri olarak çekiliyor. fisiltihaber.com.tr -  magazin  
Dört yaşındaki oğlu Toprak Can’a hamilelik dönemini rol aldığı dizi setinde tamamlayan oyuncu Şen, bu kez yine sinema setinde ikinci çocuğuna hamile.

Dört yaşındaki oğlu Toprak Can’a hamilelik dönemini rol aldığı dizi setinde tamamlayan ünlü oyuncu Derya Şen, bu kez yine sinema setinde ikinci çocuğuna hamile olarak işine devam ediyor.

 4 aylık hamile olan başarılı oyuncu Derya Şen, proje hikâyelerinin kendisine ait olduğu bu iki işi kaçıramazdım kariyerim için önemli vurgusunu yaptı.

Çekimler Çatalca aydınlar köyünde my reset farm çiftlik konseptli otelde devam ederken, yapımcılığı ve yönetmenliği Kanadalı Türk yönetmen Leo Yılmaz üstlendi. 

Amerika’dan özel olarak getirtilen fuji film X-h2s 8 K kamera ile Hollywood standartların da çekilen ilk korku filmleri serisi olma özelliğini taşıyan yapım, ayrıca iki seri olarak çekiliyor.

fisiltihaber.com.tr -  magazin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.