Osman Ay, Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu

YEREL HABERLER 28.01.2023 - 13:25, Güncelleme: 28.01.2023 - 13:25
 

Osman Ay, Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Osman Ay, Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İyi parti’li Osman Ay ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ay, ziyaretleri kapsamında parti yöneticileriyle birlikte asancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. “Hemşehrilerimizle bir araya geldik” Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Osman Ay şu ifadelere yer verdi, “Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerimizdeyiz. İl ve Onikişubat Kadın Politikaları Başkanlığımızın organize ettiği program kapsamında Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kandillerini kutlayıp, mahalle sakinlerine kandil simidi ikram ettik. Ragaip Kandili, tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirsin.”
İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Osman Ay, Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İyi parti’li Osman Ay ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ay, ziyaretleri kapsamında parti yöneticileriyle birlikte asancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“Hemşehrilerimizle bir araya geldik”

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Osman Ay şu ifadelere yer verdi, “Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerimizdeyiz.

İl ve Onikişubat Kadın Politikaları Başkanlığımızın organize ettiği program kapsamında Hasancıklı ve Kılavuzlu Mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Kandillerini kutlayıp, mahalle sakinlerine kandil simidi ikram ettik. Ragaip Kandili, tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirsin.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.