Oryantasyon Eğitimi Rektör Can’ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi!

AKTÜEL 12.10.2021 - 17:00, Güncelleme: 12.10.2021 - 17:00
 

Oryantasyon Eğitimi Rektör Can’ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi programı üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Bakır, akademik ve idari personel ile yeni kayıt yaptıran öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitenin genel durumuna ilişkin verileri katılımcılarla paylaştı. KSÜ’nün 7 farklı yerleşkede 1500’ü akademik olmak üzere yaklaşık 3 bin 500 personelle 35 bin öğrenciye eğitim-öğretim olanağı sunduğunu ifade eden Rektör Can, “Üniversitemiz nicelik ve nitelik olarak iyi bir noktada. Bütün akademik birimlerimizde önemli bilimsel araştırmalara ve projelere imza atılıyor. KSÜ olarak şehir, bölge ve ülke meselelerini kendi meselemiz olarak görüyor, akademik çalışmalarımıza bu anlayışla yön veriyoruz. Şehrimizin ve bölgenin öncelikli sorunlarını akademik proje ve tez konusu olarak çalışan akademisyenlerimize senato kararıyla ilave destekler sağlıyoruz. Şehirdeki paydaş kurum ve kuruluşlarla etkili ve verimli işbirlikleri yürütüyoruz.” dedi. Ziraat Fakültelerinin ülke tarım ve hayvancılığı için önemine değinen Rektör Can, KSÜ Ziraat Fakültesinin Türkiye ve dünya çapında başarıya sahip hocalara sahip olduğunu vurguladı.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi programı üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Bakır, akademik ve idari personel ile yeni kayıt yaptıran öğrenciler katıldı.


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitenin genel durumuna ilişkin verileri katılımcılarla paylaştı.


KSÜ’nün 7 farklı yerleşkede 1500’ü akademik olmak üzere yaklaşık 3 bin 500 personelle 35 bin öğrenciye eğitim-öğretim olanağı sunduğunu ifade eden Rektör Can, “Üniversitemiz nicelik ve nitelik olarak iyi bir noktada. Bütün akademik birimlerimizde önemli bilimsel araştırmalara ve projelere imza atılıyor. KSÜ olarak şehir, bölge ve ülke meselelerini kendi meselemiz olarak görüyor, akademik çalışmalarımıza bu anlayışla yön veriyoruz. Şehrimizin ve bölgenin öncelikli sorunlarını akademik proje ve tez konusu olarak çalışan akademisyenlerimize senato kararıyla ilave destekler sağlıyoruz. Şehirdeki paydaş kurum ve kuruluşlarla etkili ve verimli işbirlikleri yürütüyoruz.” dedi.


Ziraat Fakültelerinin ülke tarım ve hayvancılığı için önemine değinen Rektör Can, KSÜ Ziraat Fakültesinin Türkiye ve dünya çapında başarıya sahip hocalara sahip olduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.