Örnek davranışlarından dolayı birer maaş ödüllendirildiler!

YEREL HABERLER 03.11.2022 - 19:40, Güncelleme: 03.11.2022 - 19:42
 

Örnek davranışlarından dolayı birer maaş ödüllendirildiler!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Belediyesinde temizlik görevlisi Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz buldukları bayan cüzdanını sahibi Döndü Akçaya’ya teslim etti.

Türkoğlu Belediyesi temizlik işlerinde görevli Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz görevleri esnasında Ceceli mahallesinde bir adet bayan cüzdanı buldular. Buldukları cüzdanla birlikte mahalle muhtarına giden iki görevli, muhtar Mehmet  Yılmaz ile birlikte Kahramanmaraş merkezde ikamet eden cüzdanın sahibi Döndü Akçakaya’ya içinde yaklaşık 3 bin TL para olan cüzdanı teslim ettiler. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, Bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, görevli Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz’e teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca birer maaş ödülle de ödüllendirdi. fisiltihaber.com.tr - yerel haberler   
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Belediyesinde temizlik görevlisi Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz buldukları bayan cüzdanını sahibi Döndü Akçaya’ya teslim etti.

Türkoğlu Belediyesi temizlik işlerinde görevli Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz görevleri esnasında Ceceli mahallesinde bir adet bayan cüzdanı buldular.

Buldukları cüzdanla birlikte mahalle muhtarına giden iki görevli, muhtar Mehmet  Yılmaz ile birlikte Kahramanmaraş merkezde ikamet eden cüzdanın sahibi Döndü Akçakaya’ya içinde yaklaşık 3 bin TL para olan cüzdanı teslim ettiler.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, Bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, görevli Zekeriya Gözel ve Levent Karadeniz’e teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca birer maaş ödülle de ödüllendirdi.

fisiltihaber.com.tr - yerel haberler 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.