Orhan, Seralar gurur kaynağımız oldu!

EKONOMİ 02.06.2021 - 11:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Orhan, Seralar gurur kaynağımız oldu!

Kahramanmaraş kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, covid 19 sürecinde şehir HAL’inde ürünler konusunda herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını kaydetti.

“İhtiyacınız kadar ürün alın”   Hal’de ürünlerin mevsim normallerinin altına indiğine dikkat çeken Orhan, “Pandemi döneminde hal’imizde bir sıkıntı yaşanmadı. Ürünlerimiz fahiş oranda artmadı. Fiyatlar mevsim normallerinin altında oldu. Vatandaşlarımız bir sıkıntı yaşamadı. İşlerimizde ciddi oranda bir sıkıntı yaşamadık.  Gerekli önlemler doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttük. Sebzeler mevsiminde çıkmaya başladı. Fiyatlar mevsim normallerinin altına düştü. Pandemi sürecinde bazı insanlarımız kıtlık olacakmış gibi alış veriş yaptılar ve hala devam ediyorlar. Buradan onlara seslenmek istiyorum. Lütfen ihtiyacınız kadar ürün alın. İhtiyacınızdan fazlasını alıp israf etmeyin.”dedi     “Seralar gurur kaynağımız”   Şehirdeki seralarda yetiştirilen ürünlerin şehir için gurur kaynağı olduğunu söyleyen Halit Orhan, “Tabi ki seralar konusunda şehrimiz ciddi oranda gelişti. Seralarda üretilen ürünler şehrimize yetiyor ve çevre illere gönderiyoruz. Ürünleri kaliteli ve ucuz tüketiyoruz. Seralarımızın sayısı her geçen yıl artarak devam ediyor. Burada emeği geçenleri kutluyorum. Çiftçilerimiz artık bilinçlendiler.”diye konuştu.  
Kahramanmaraş kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, covid 19 sürecinde şehir HAL’inde ürünler konusunda herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını kaydetti.

“İhtiyacınız kadar ürün alın”

 

Hal’de ürünlerin mevsim normallerinin altına indiğine dikkat çeken Orhan, “Pandemi döneminde hal’imizde bir sıkıntı yaşanmadı. Ürünlerimiz fahiş oranda artmadı. Fiyatlar mevsim normallerinin altında oldu. Vatandaşlarımız bir sıkıntı yaşamadı. İşlerimizde ciddi oranda bir sıkıntı yaşamadık.  Gerekli önlemler doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttük. Sebzeler mevsiminde çıkmaya başladı. Fiyatlar mevsim normallerinin altına düştü. Pandemi sürecinde bazı insanlarımız kıtlık olacakmış gibi alış veriş yaptılar ve hala devam ediyorlar. Buradan onlara seslenmek istiyorum. Lütfen ihtiyacınız kadar ürün alın. İhtiyacınızdan fazlasını alıp israf etmeyin.”dedi

 

 

“Seralar gurur kaynağımız”

 

Şehirdeki seralarda yetiştirilen ürünlerin şehir için gurur kaynağı olduğunu söyleyen Halit Orhan, “Tabi ki seralar konusunda şehrimiz ciddi oranda gelişti. Seralarda üretilen ürünler şehrimize yetiyor ve çevre illere gönderiyoruz. Ürünleri kaliteli ve ucuz tüketiyoruz. Seralarımızın sayısı her geçen yıl artarak devam ediyor. Burada emeği geçenleri kutluyorum. Çiftçilerimiz artık bilinçlendiler.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.