Orhan, İnsan sağlığını ön planda tutuyoruz!

08.06.2020 - 20:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Orhan, İnsan sağlığını ön planda tutuyoruz!

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası Başkanı Halit Orhan, Maraş Fısıltı’ya pandemi sürecini değerlendirdi.

Başkan Orhan, “Halimizde öncelikle insan sağlığını ön planda tutuyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ederek, hijyen kuralları içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.”dedi.  “Fiyatlarımızda artış yaşanmadı” Pandemi sürecinde hal esnafı olarak çok zorlu bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Halit Orhan, şunları söyledi: “Pandemi sürecinde bizlerde bir takım önlemler ve tedbirler aldık, örneğin çalışma saatlerimizi değiştirdik, daha hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturmaya gayret ettik. Aşırı yoğunluk olmaması için gerekli önlemlerimizi aldık. Hal’imizde kendi imkanlarımızla ve Büyükşehir belediyemizle birlikte gerekli dezenfektan çalışmalarını yaptık. Kabzımallar ve komisyoncular odası olarak daha pandeminin ilk günlerinden itibaren esnaflarımıza maske ve eldiven dağıttık.     Bu süreçte işlerimizde ciddi oranda düşüşler oldu. Bizler gıda anlamında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için işletmelerimizi sürekli açık tuttuk. Toptancı olduğumuz için ürünlerimizi tırlarla getiriyoruz. Pandemiden dolayı vatandaşlarımız evlerinde kaldıkları için tüketim çok fazla olmadı.     Bu süreçte birçok ürün elimizde kaldı. Bizlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için iş yerlerimizi açık tutmamız gerekiyor. Fiyatlarımızda herhangi bir şekilde artış olmadı. Bu süreç tam ürünlerin çıkış zamanına geldi. O yüzden fiyatlarımızda fahiş artışlar yaşanmadı. Herhangi bir üründe herhangi bir şekilde kısıtlama olmadı.”   “Devletimize teşekkür ediyoruz” İnsanların maskelerle yaşamaya alışması gerektiğini vurgulayan Kabzımallar ve Komisyoncular odası Başkanı Halit Orhan, “Tabi ki şuanda işlerimizde bir durgunluk var. Bunu da vatandaşlarımızın bahçelerinde kendi ürettiklerinin çıkmasına bağlıyoruz. İleriki süreçte işlerimizin biraz daha toparlayacağını düşünüyorum. Esnaflarımız için devletimiz çeşitli ekonomik paketleri hazırladı, çoğu esnafımız bundan faydalandılar, Devletimize teşekkür ediyoruz. Tabi ki devletimiz pandemi sürecini başarılı bir şekilde yürütüyor. Normalleşme sürecinde psikolojik olarak bir rahatlama oldu.     Herkeste artık corona’nın bilincinde ona göre çalışmalarını yürütüyor. Burada öncelikle bizler insan sağlığını ön planda tutuyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ederek hijyen kuralları içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Maskeler bize hayat arkadaşı oldu, bizlerin buna alışması lazım.” Diye konuştu.  
Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası Başkanı Halit Orhan, Maraş Fısıltı’ya pandemi sürecini değerlendirdi.

Başkan Orhan, “Halimizde öncelikle insan sağlığını ön planda tutuyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ederek, hijyen kuralları içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.”dedi. 


“Fiyatlarımızda artış yaşanmadı”


Pandemi sürecinde hal esnafı olarak çok zorlu bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Halit Orhan, şunları söyledi: “Pandemi sürecinde bizlerde bir takım önlemler ve tedbirler aldık, örneğin çalışma saatlerimizi değiştirdik, daha hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturmaya gayret ettik. Aşırı yoğunluk olmaması için gerekli önlemlerimizi aldık. Hal’imizde kendi imkanlarımızla ve Büyükşehir belediyemizle birlikte gerekli dezenfektan çalışmalarını yaptık. Kabzımallar ve komisyoncular odası olarak daha pandeminin ilk günlerinden itibaren esnaflarımıza maske ve eldiven dağıttık.

 

 

Bu süreçte işlerimizde ciddi oranda düşüşler oldu. Bizler gıda anlamında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için işletmelerimizi sürekli açık tuttuk. Toptancı olduğumuz için ürünlerimizi tırlarla getiriyoruz. Pandemiden dolayı vatandaşlarımız evlerinde kaldıkları için tüketim çok fazla olmadı.

 

 

Bu süreçte birçok ürün elimizde kaldı. Bizlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için iş yerlerimizi açık tutmamız gerekiyor. Fiyatlarımızda herhangi bir şekilde artış olmadı. Bu süreç tam ürünlerin çıkış zamanına geldi. O yüzden fiyatlarımızda fahiş artışlar yaşanmadı. Herhangi bir üründe herhangi bir şekilde kısıtlama olmadı.”

 


“Devletimize teşekkür ediyoruz”


İnsanların maskelerle yaşamaya alışması gerektiğini vurgulayan Kabzımallar ve Komisyoncular odası Başkanı Halit Orhan, “Tabi ki şuanda işlerimizde bir durgunluk var. Bunu da vatandaşlarımızın bahçelerinde kendi ürettiklerinin çıkmasına bağlıyoruz. İleriki süreçte işlerimizin biraz daha toparlayacağını düşünüyorum. Esnaflarımız için devletimiz çeşitli ekonomik paketleri hazırladı, çoğu esnafımız bundan faydalandılar, Devletimize teşekkür ediyoruz. Tabi ki devletimiz pandemi sürecini başarılı bir şekilde yürütüyor. Normalleşme sürecinde psikolojik olarak bir rahatlama oldu.

 

 

Herkeste artık corona’nın bilincinde ona göre çalışmalarını yürütüyor. Burada öncelikle bizler insan sağlığını ön planda tutuyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ederek hijyen kuralları içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Maskeler bize hayat arkadaşı oldu, bizlerin buna alışması lazım.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.