Orhan, Esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz!

AKTÜEL 17.01.2022 - 21:26, Güncelleme: 17.01.2022 - 21:26
 

Orhan, Esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz!

Kahramanmaraş kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, 5 Ocak tarihinde yapmış oldukları genel kurulda esnafların katılım ve teveccühünden dolayı teşekkür etti.

Bilindiği üzere kabzımallar ve komisyoncular odasının 5 Ocak 2022 tarihinde genel kurulu yapılmıştı. Genel kurula tek liste ile gidilirken mevcut başkan Halit Orhan güven tazelemişti. Başkan Orhan genel kurula teveccüh gösteren esnaflara teşekkür etti. İşte başkan Halit Orhan’ın o mesajı: “5 Ocak 2022 tarihinde yapmış olduğumuz genel kongre genel kurulu seçimimize göstermiş olduğunuz katılım ve teveccühünüz için tüm esnaflarımıza yönetimim adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Önümüzdeki 4 yıllık süre içinde en güzel şekilde esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Esnaflarımıza hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim. Ayrıca genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan esnaf odaları başkanı Ahmet Kuybu’ya teşekkür ediyorum. Ve yeniden görevlerine seçilen oda başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
Kahramanmaraş kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, 5 Ocak tarihinde yapmış oldukları genel kurulda esnafların katılım ve teveccühünden dolayı teşekkür etti.

Bilindiği üzere kabzımallar ve komisyoncular odasının 5 Ocak 2022 tarihinde genel kurulu yapılmıştı. Genel kurula tek liste ile gidilirken mevcut başkan Halit Orhan güven tazelemişti.

Başkan Orhan genel kurula teveccüh gösteren esnaflara teşekkür etti.

İşte başkan Halit Orhan’ın o mesajı:

“5 Ocak 2022 tarihinde yapmış olduğumuz genel kongre genel kurulu seçimimize göstermiş olduğunuz katılım ve teveccühünüz için tüm esnaflarımıza yönetimim adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Önümüzdeki 4 yıllık süre içinde en güzel şekilde esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Esnaflarımıza hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim. Ayrıca genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan esnaf odaları başkanı Ahmet Kuybu’ya teşekkür ediyorum. Ve yeniden görevlerine seçilen oda başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.