Orhan Çomruk, makamın hakkını vereceğim!

AKTÜEL 22.03.2022 - 19:40, Güncelleme: 22.03.2022 - 19:40
 

Orhan Çomruk, makamın hakkını vereceğim!

Bilindiği üzere geçtiğimiz Pazar günü Türkoğlu esnaf ve sanatkarlar odasının genel kurul heyecanı yaşanmış, iki adayın yarıştığı seçimde ipi Orhan Çomruk kazanmıştı.

Başkan Çomruk bugün teşekkür mesajı yayımladı. Çomruk, “yönetim kurulumla birlikte yapacağımız hizmetler ile layık görüldüğüm makamın hakkını vereceğim.”dedi. İşte Orhan Çomruk’un o mesajı: “Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda bizlere güvenen,inanan ve destek veren İlçemizin 44 mahallesinin çok kıymetli esnafları, abilerim, ablalarım,kardeşlerim ve gönül dostlarım sizler beni desteklediniz bu makama layık gördünüz.Bende,yönetim kurulumla birlikte yapacağımız hizmetler ile layık görüldüğüm makamın hakkını vereceğim inşallah.Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.Cenab-ı Allah sizlerden razı olsun.”
Bilindiği üzere geçtiğimiz Pazar günü Türkoğlu esnaf ve sanatkarlar odasının genel kurul heyecanı yaşanmış, iki adayın yarıştığı seçimde ipi Orhan Çomruk kazanmıştı.

Başkan Çomruk bugün teşekkür mesajı yayımladı.

Çomruk, “yönetim kurulumla birlikte yapacağımız hizmetler ile layık görüldüğüm makamın hakkını vereceğim.”dedi.

İşte Orhan Çomruk’un o mesajı:

“Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda bizlere güvenen,inanan ve destek veren İlçemizin 44 mahallesinin çok kıymetli esnafları, abilerim, ablalarım,kardeşlerim ve gönül dostlarım sizler beni desteklediniz bu makama layık gördünüz.Bende,yönetim kurulumla birlikte yapacağımız hizmetler ile layık görüldüğüm makamın hakkını vereceğim inşallah.Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.Cenab-ı Allah sizlerden razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.