Orçan, yatırım yapacak vatandaşlara uyarılarda bulundu!

EKONOMİ 29.09.2021 - 19:45, Güncelleme: 29.09.2021 - 19:45
 

Orçan, yatırım yapacak vatandaşlara uyarılarda bulundu!

Doğru fiyat.net Kahramanmaraş temsilcisi Gayrimenkul Uzmanı İsmail Orçan, yatırım yapacak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Orçan, “Önsen köprüsü ve güney çevre yolu çevresi için yatırım yapmaya geç kalamayın.”dedi. “Yatırım için cazip bölgeler; Önsen köprüsü ve güney çevre yolu” İşte Orçan’ın o açıklaması, “Yatırımda zamanlama çok önemlidir. Hatırlarsanız kuzey çevre yolu açılmadan önce arsa fiyatları yatırım olarak çok uygundu ve biz Dogrufiyat.net olarak birçok kişiye yatırım yapmalarını tavsiye etmiştik. Bu tavsiyemiz üzerine kuzey cevre yolundan arsa sattığımız müşterilerimiz çok güzel bir kazanç elde ettiler.   Şuan geldiğimiz noktada aynı durum Önsen Köprüsü ve Güney Çevre Yolunda gerçekleşmekte. Biz yine yatırım için geç kalmayın diyoruz. Düşünüyorsanız küçükte olsa yatırım yapmanız gerekli. Daha fazla bilgi için ofisimize bekliyoruz.”  
Doğru fiyat.net Kahramanmaraş temsilcisi Gayrimenkul Uzmanı İsmail Orçan, yatırım yapacak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Orçan, “Önsen köprüsü ve güney çevre yolu çevresi için yatırım yapmaya geç kalamayın.”dedi.


“Yatırım için cazip bölgeler; Önsen köprüsü ve güney çevre yolu”


İşte Orçan’ın o açıklaması, “Yatırımda zamanlama çok önemlidir. Hatırlarsanız kuzey çevre yolu açılmadan önce arsa fiyatları yatırım olarak çok uygundu ve biz Dogrufiyat.net olarak birçok kişiye yatırım yapmalarını tavsiye etmiştik. Bu tavsiyemiz üzerine kuzey cevre yolundan arsa sattığımız müşterilerimiz çok güzel bir kazanç elde ettiler.

 

Şuan geldiğimiz noktada aynı durum Önsen Köprüsü ve Güney Çevre Yolunda gerçekleşmekte. Biz yine yatırım için geç kalmayın diyoruz. Düşünüyorsanız küçükte olsa yatırım yapmanız gerekli. Daha fazla bilgi için ofisimize bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.