Onur Hareketi Lideri Maraş Fısıltı’yı ziyaret etti!

POLİTİKA 08.02.2020 - 17:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Onur Hareketi Lideri Maraş Fısıltı’yı ziyaret etti!

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Maraş Fısıltı imtiyaz sahibi Ali Keklik’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Aydın, “Biz çalışmalarımızı çok sessiz bir şekilde yürütüyoruz. Biz işin reklam yönünde değiliz. Sadece sokağın yüreğine girmeye çalışıyoruz.”dedi.   “Birleştirici bir dil kullanıyoruz”   Parti olarak birleştirici bir dil kullanmaya dikkat ettiklerini kaydeden Aydın, şunları söyledi: “Geçmişte bir dönem demokrat partinin genel başkanlığın yaptım. 2002 yılında yılından bu yana ise onur hareketinin liderliğini yapıyorum. 90’ın üzerinde ülkede konuşmalar yaptım. 48 yaşındayım. Biz siyaseti insan onuru üzerine kuruyoruz. Bir ayrıştırıcı bir dil kullanmıyoruz. Bizim dilimiz tamamen birleştirici bir dil.”   “Yeni partiye ihtiyaç yok”   Ülkenin yeni bir partiye ihtiyacı olmadığına dikkat çeken Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Ben ülkemizdeki bazı şeylerin bilerek yapıldığını düşünüyorum. Bizlerin ayrıştırıcı değil birleştirici bir dil kullanmamız gerekiyor. Biz çalışmalarımızı çok sessiz bir şekilde yürütüyoruz. Biz işin reklam yönünde değiliz. Bizler sadece sokağın yüreğine girmeye çalışıyoruz. Ben yeni bir parti ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. Ve var olan partilerin çok yıprandığını düşünüyorum. Türkiye’de halkımız yeni bir lider arıyor. Bunu açıkça görebiliyoruz. Artık bilindiği üzere seçimlere partiler girmiyor.   Ülkemizde artık seçime bloklar giriyor. Biz hayallerimizi bir yanlışın üzerine kurgulayamayız. Milletimizin geleceğini bunlara bırakamayız. Onlar bizleri sevmiyor ısrarla onlara kendimizi sevdiremeyiz. Biz başlamak ve devam etmek istiyoruz. Biz gönüllülük esaslı çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı onu hareketine gönüllü olmaya davet ediyorum.”
Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Maraş Fısıltı imtiyaz sahibi Ali Keklik’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Aydın, “Biz çalışmalarımızı çok sessiz bir şekilde yürütüyoruz. Biz işin reklam yönünde değiliz. Sadece sokağın yüreğine girmeye çalışıyoruz.”dedi.

 

“Birleştirici bir dil kullanıyoruz”

 

Parti olarak birleştirici bir dil kullanmaya dikkat ettiklerini kaydeden Aydın, şunları söyledi: “Geçmişte bir dönem demokrat partinin genel başkanlığın yaptım. 2002 yılında yılından bu yana ise onur hareketinin liderliğini yapıyorum. 90’ın üzerinde ülkede konuşmalar yaptım. 48 yaşındayım. Biz siyaseti insan onuru üzerine kuruyoruz. Bir ayrıştırıcı bir dil kullanmıyoruz. Bizim dilimiz tamamen birleştirici bir dil.”

 

“Yeni partiye ihtiyaç yok”

 

Ülkenin yeni bir partiye ihtiyacı olmadığına dikkat çeken Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Ben ülkemizdeki bazı şeylerin bilerek yapıldığını düşünüyorum. Bizlerin ayrıştırıcı değil birleştirici bir dil kullanmamız gerekiyor. Biz çalışmalarımızı çok sessiz bir şekilde yürütüyoruz. Biz işin reklam yönünde değiliz. Bizler sadece sokağın yüreğine girmeye çalışıyoruz. Ben yeni bir parti ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. Ve var olan partilerin çok yıprandığını düşünüyorum. Türkiye’de halkımız yeni bir lider arıyor. Bunu açıkça görebiliyoruz. Artık bilindiği üzere seçimlere partiler girmiyor.

 

Ülkemizde artık seçime bloklar giriyor. Biz hayallerimizi bir yanlışın üzerine kurgulayamayız. Milletimizin geleceğini bunlara bırakamayız. Onlar bizleri sevmiyor ısrarla onlara kendimizi sevdiremeyiz. Biz başlamak ve devam etmek istiyoruz. Biz gönüllülük esaslı çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı onu hareketine gönüllü olmaya davet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.