Önümüzdeki haftalarda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

GÜNDEM 17.04.2020 - 18:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Önümüzdeki haftalarda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Bakan Koca, "23 Nisan ile 1 Mayıs arasında sokağa çıkma yasağı gelecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından Türkiye'deki yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin açıklama yaptı.   Koca açıklamasında önümüzdeki haftalarda da sokağa çıkma yasağı ilan edilecek söylentilere de yanıt verdi.   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan "23 Nisan ile 1 Mayıs arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi?" sorusuna yanıt verdi. Koca, "Daha sonraki haftalarla ilgili olarak sokağa çıkma yasağı gündeme gelmedi, haftaya gelebilir, ayrıca bilim kurulu karar değil tavsiye merciidir" ifadelerini kullandı.  
Bakan Koca, "23 Nisan ile 1 Mayıs arasında sokağa çıkma yasağı gelecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından Türkiye'deki yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin açıklama yaptı.

 

Koca açıklamasında önümüzdeki haftalarda da sokağa çıkma yasağı ilan edilecek söylentilere de yanıt verdi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan "23 Nisan ile 1 Mayıs arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi?" sorusuna yanıt verdi. Koca, "Daha sonraki haftalarla ilgili olarak sokağa çıkma yasağı gündeme gelmedi, haftaya gelebilir, ayrıca bilim kurulu karar değil tavsiye merciidir" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.