Onikişubat'ta Ahmet Kılçık ismi ön plana çıkıyor!

POLİTİKA 04.12.2023 - 11:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:21
 

Onikişubat'ta Ahmet Kılçık ismi ön plana çıkıyor!

31 Mart Yerel seçimleri öncesi partiler Belediye Başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta muhalefet partileri belirledikleri Belediye Başkan adaylarını kamuoyula paylaşırken Ak Parti'de ise hummalı bir çalışma var.  Ak Parti'de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlenme noktasında son düzlüğe gidilirken ilçelerde ise Belediye Başkan Aday Adayları çalışmalarını sürdürüyor.  Şehrin en büyük ilçesi olan ve Ak Parti için önemli bir yere sahip olan Onikişubat için ise kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Ahmet Kılçık ismi ön plana çıkıyor. Bilindiği üzere Ahmet Kılçık şehir kamuouyu tarafından yakından tanınıyor. Kılçık geçmiş dönemde Ak Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.  İş insanı Ahmet Kılçık, Şuanda Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yeniyapan Mahalle Muhtarı olarak görevlerini başarıyla yürütmektedir.  Kılçık 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladığında ise partili partisiz şehir kamuoyu tarafından olumlu karşılanmıştı.  Ahmet Kılçık bu süreç sonrsında ise gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.   
31 Mart Yerel seçimleri öncesi partiler Belediye Başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta muhalefet partileri belirledikleri Belediye Başkan adaylarını kamuoyula paylaşırken Ak Parti'de ise hummalı bir çalışma var. 

Ak Parti'de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlenme noktasında son düzlüğe gidilirken ilçelerde ise Belediye Başkan Aday Adayları çalışmalarını sürdürüyor. 

Şehrin en büyük ilçesi olan ve Ak Parti için önemli bir yere sahip olan Onikişubat için ise kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Ahmet Kılçık ismi ön plana çıkıyor.

Bilindiği üzere Ahmet Kılçık şehir kamuouyu tarafından yakından tanınıyor. Kılçık geçmiş dönemde Ak Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. 

İş insanı Ahmet Kılçık, Şuanda Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yeniyapan Mahalle Muhtarı olarak görevlerini başarıyla yürütmektedir. 
Kılçık 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladığında ise partili partisiz şehir kamuoyu tarafından olumlu karşılanmıştı. 

Ahmet Kılçık bu süreç sonrsında ise gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.