“Onikişubat’ı Güzel Günler Bekliyor”

POLİTİKA 11.08.2019 - 16:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Onikişubat’ı Güzel Günler Bekliyor”

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, ilçedeki mahalle muhtarlarına yapmış olduğu ziyaretlerini sürdürüyor.

Yapmış olduğu mahalle ziyaretleri değerlendiren Başkan Kara, “Bu ziyaretlerimizi öncelikle ilçe merkezindeki mahallelerimizden başladık, sonrasında kırsal mahallerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Etkili iletişim kurulduğunda bu ziyaretlerin herkes için daha faydalı olduğunu düşünüyorum.”dedi.   “Sorunları yerinde inceliyoruz”   Mahalle ziyaretlerinin çok faydalı olduğunu vurgulayan Mücahit Kara şunları söyledi: “Mahalli seçimlerin ardından ilçe merkezindeki mahallelere ve kırsaldaki mahallelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz yerlere Cumhurbaşkanımızın hem selamını iletiyoruz hem de yüz yüze tanışmış oluyoruz. Bizlere hizmet konusunda istek ve temennilerini iletiyorlar. Bizlerde bunlara dikkate alacak çalışmalarımızı yapıyoruz. Sorunları yerinde görme adına faydalı bir çalışma oluyor. Onlarda bu ziyaretlerden memnun oluyorlar.  Tabi ki muhtarlar mahallenin gözü kulağı, bizler her noktaya yetişme olanağımız olmuyor. Bu sayede onlara sadece seçim dönemlerinde değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermiş oluyoruz. Bu ziyaretlerimizi öncelikle ilçe merkezindeki mahallelerimizden başladık, sonrasında kırsal mahallerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Etkili iletişim kurulduğunda herkes için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Biz ziyaretlerde vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve temennilerini not ediyoruz. Bu doğrultuda gerek ilçe belediyemize gerek ise Büyükşehir belediyemize iletiyoruz. Vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek onların bir sorununu çözmek bizlere mutluluk veriyor. İnşallah ilçemizi güzel günler bekliyor.”   “Kazasız , belasız bir bayram diliyorum”   Kurban Bayramının önemine de değinen Kara, “Kurban Bayramı Allahü tealaya bağlılığımızı gösterdiğimiz bir ibadet. Bu özel günlerde manevi değerlerin arttığı günlerdir. Ben Kurban bayramının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. İnşallah kazasız, belasız bir bayram olur.”diye konuştu.
Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, ilçedeki mahalle muhtarlarına yapmış olduğu ziyaretlerini sürdürüyor.

Yapmış olduğu mahalle ziyaretleri değerlendiren Başkan Kara, “Bu ziyaretlerimizi öncelikle ilçe merkezindeki mahallelerimizden başladık, sonrasında kırsal mahallerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Etkili iletişim kurulduğunda bu ziyaretlerin herkes için daha faydalı olduğunu düşünüyorum.”dedi.

 

“Sorunları yerinde inceliyoruz”

 

Mahalle ziyaretlerinin çok faydalı olduğunu vurgulayan Mücahit Kara şunları söyledi: “Mahalli seçimlerin ardından ilçe merkezindeki mahallelere ve kırsaldaki mahallelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz yerlere Cumhurbaşkanımızın hem selamını iletiyoruz hem de yüz yüze tanışmış oluyoruz. Bizlere hizmet konusunda istek ve temennilerini iletiyorlar. Bizlerde bunlara dikkate alacak çalışmalarımızı yapıyoruz.

Sorunları yerinde görme adına faydalı bir çalışma oluyor. Onlarda bu ziyaretlerden memnun oluyorlar.  Tabi ki muhtarlar mahallenin gözü kulağı, bizler her noktaya yetişme olanağımız olmuyor. Bu sayede onlara sadece seçim dönemlerinde değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermiş oluyoruz. Bu ziyaretlerimizi öncelikle ilçe merkezindeki mahallelerimizden başladık, sonrasında kırsal mahallerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.

Etkili iletişim kurulduğunda herkes için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Biz ziyaretlerde vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve temennilerini not ediyoruz. Bu doğrultuda gerek ilçe belediyemize gerek ise Büyükşehir belediyemize iletiyoruz. Vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek onların bir sorununu çözmek bizlere mutluluk veriyor. İnşallah ilçemizi güzel günler bekliyor.”

 

“Kazasız , belasız bir bayram diliyorum”

 

Kurban Bayramının önemine de değinen Kara, “Kurban Bayramı Allahü tealaya bağlılığımızı gösterdiğimiz bir ibadet. Bu özel günlerde manevi değerlerin arttığı günlerdir. Ben Kurban bayramının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. İnşallah kazasız, belasız bir bayram olur.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.