Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak neden istifa etti?

YEREL HABERLER 18.11.2022 - 17:50, Güncelleme: 18.11.2022 - 17:53
 

Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak neden istifa etti?

Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak görevinden istifa etti. Peki, Sinan Ak nende istifa etti işte detaylar…

Dün akşam Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak görevinden istifa etti. Sinan Ak’ın istifasının ardından yönetim kurulu üyeleri de istifa etti.  Ak yapmış olduğu açıklamasında, “Yaş haddimi doldurmam sebebiyle, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız, İl Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde alınan karara dayanarak; yaklaşık 2 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Ak Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden dün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.”dedi İşte o açıklama,  “ Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur, Yaş haddimi doldurmam sebebiyle, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız, İl Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde alınan karara dayanarak; yaklaşık 2 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Ak Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden dün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Üniversite yıllarımdan bu yana emek verdiğim, verilmiş olan her bir görevi özveri ve gayretle ifa etmenin huzuru içerisindeyim. Yaşamımın en güzel yıllarında, gençliğimde Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın hak mücadelesinde görevler nasip eden Rabbime Hamd Olsun! Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Davamıza makam, mevki olmaksızın her türlü sıfattan bağımsız bir şekilde, sadakatle çalışmaktan geri durmayacağım. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimize, Gençlik Kolları Genel Merkezimize, İl Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanlığımıza, İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza, İlçe Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanlığımıza, Belediye Başkanlarımıza nezdinde tüm teşkilatımıza ve beni göreve geldiğim ilk günden bu yana bağrına basan, sokakları şiir kokan memleketim Kahramanmaraş’ın güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Sıfatlar her zaman gelip geçicidir. Aslolan Davamızdır. Durmak yok yola Devam! Haklarınızı Helal Ediniz. Saygılarımla…”  fisiltihaber.com.tr - yerel haberler 
Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak görevinden istifa etti. Peki, Sinan Ak nende istifa etti işte detaylar…

Dün akşam Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak görevinden istifa etti. Sinan Ak’ın istifasının ardından yönetim kurulu üyeleri de istifa etti. 

Ak yapmış olduğu açıklamasında, “Yaş haddimi doldurmam sebebiyle, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız, İl Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde alınan karara dayanarak; yaklaşık 2 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Ak Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden dün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.”dedi

İşte o açıklama, 

“ Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur,
Yaş haddimi doldurmam sebebiyle, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız, İl Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde alınan karara dayanarak; yaklaşık 2 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Ak Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden dün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

Üniversite yıllarımdan bu yana emek verdiğim, verilmiş olan her bir görevi özveri ve gayretle ifa etmenin huzuru içerisindeyim. Yaşamımın en güzel yıllarında, gençliğimde Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın hak mücadelesinde görevler nasip eden Rabbime Hamd Olsun! Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Davamıza makam, mevki olmaksızın her türlü sıfattan bağımsız bir şekilde, sadakatle çalışmaktan geri durmayacağım.


Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimize, Gençlik Kolları Genel Merkezimize, İl Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanlığımıza, İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza, İlçe Ana Kademe ve Kadın Kolları Başkanlığımıza, Belediye Başkanlarımıza nezdinde tüm teşkilatımıza ve beni göreve geldiğim ilk günden bu yana bağrına basan, sokakları şiir kokan memleketim Kahramanmaraş’ın güzel insanlarına teşekkür ediyorum.
Sıfatlar her zaman gelip geçicidir. Aslolan Davamızdır. Durmak yok yola Devam!
Haklarınızı Helal Ediniz. Saygılarımla…” 

fisiltihaber.com.tr - yerel haberler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.