Onikişubat Belediyesi, Döngel Mahallesi’nde kilit parke çalışmalarında sona geldi!

YEREL HABERLER 30.07.2024 - 19:49, Güncelleme: 30.07.2024 - 19:49
 

Onikişubat Belediyesi, Döngel Mahallesi’nde kilit parke çalışmalarında sona geldi!

Merkezden kırsala başlattığı ulaşım hamlesiyle vatandaşların takdirini kazanan Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, Döngel Mahallesi’ndeki 13 bin metrekarelik kilit parke çalışmalarında sona geldi.

6 Şubat depremlerinde zarar gören yollar başta olmak üzere yeni yerleşim yerlerinde ve kırsal mahallelerde zemin iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Onikişubat Belediyesi, Hanifi Toptaş başkanlığında merkezden kırsala kapsamlı bir ulaşım hamlesi başlattı.  Bir taraftan sıcak asfaltla yolların standardını çok daha yükseklere çıkaran Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diğer taraftan da kırsal mahallelerde kilit parke döşeme çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Kırsal mahallelerde devam eden kilit parke çalışmaları, asfalt ve beton yollara kıyasla daha dayanıklı, uzun ömürlü olmasının yanı sıra kolayca sökülüp takılmasıyla da avantaj sağlıyor. Bu sayede altyapı tesisatlarına erişimi kolaylaştıran ekipler, özellikle kırsalda onarım masraflarını düşürürken, su geçirgenliğinin yüksek olmasıyla da sel riskini de azaltıyor. Döngel Mahallesi sakinlerinden Başkan Toptaş’a teşekkür  Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Döngel Mahallesi’nde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Toplamda 13 bin metrekare uzunluğundaki yolda mahalle sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına sahip olmasını hedefleyen ekipler, öncelikle yol temelinin hazırlanması ve kumlama işlemlerini gerçekleştirdi. Ardından yapılan yol düzenleme ve silindirleme işlemlerinin ardından kilit parke taşları özenle döşendi. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Döngel Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, modern ve estetik görünüme sahip yepyeni yollara kavuşmuş oldu. Başkan Toptaş çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti Ekiplerin kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.  Başkan Hanifi Toptaş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Döngel Mahallemizin yollarını daha güvenli ve estetik hale getirerek vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırıyoruz. Bu tür projelerle mahallelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Belediyemiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına aralıksız devam edecek. Bizleri muhabbetle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, çok daha fazla hizmeti ayaklarına getireceğiz. Ekip arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum” dedi.
Merkezden kırsala başlattığı ulaşım hamlesiyle vatandaşların takdirini kazanan Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, Döngel Mahallesi’ndeki 13 bin metrekarelik kilit parke çalışmalarında sona geldi.

6 Şubat depremlerinde zarar gören yollar başta olmak üzere yeni yerleşim yerlerinde ve kırsal mahallelerde zemin iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Onikişubat Belediyesi, Hanifi Toptaş başkanlığında merkezden kırsala kapsamlı bir ulaşım hamlesi başlattı. 

Bir taraftan sıcak asfaltla yolların standardını çok daha yükseklere çıkaran Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diğer taraftan da kırsal mahallelerde kilit parke döşeme çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.

Kırsal mahallelerde devam eden kilit parke çalışmaları, asfalt ve beton yollara kıyasla daha dayanıklı, uzun ömürlü olmasının yanı sıra kolayca sökülüp takılmasıyla da avantaj sağlıyor.

Bu sayede altyapı tesisatlarına erişimi kolaylaştıran ekipler, özellikle kırsalda onarım masraflarını düşürürken, su geçirgenliğinin yüksek olmasıyla da sel riskini de azaltıyor.

Döngel Mahallesi sakinlerinden Başkan Toptaş’a teşekkür 
Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Döngel Mahallesi’nde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Toplamda 13 bin metrekare uzunluğundaki yolda mahalle sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına sahip olmasını hedefleyen ekipler, öncelikle yol temelinin hazırlanması ve kumlama işlemlerini gerçekleştirdi. Ardından yapılan yol düzenleme ve silindirleme işlemlerinin ardından kilit parke taşları özenle döşendi.

Tüm bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Döngel Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, modern ve estetik görünüme sahip yepyeni yollara kavuşmuş oldu.

Başkan Toptaş çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti
Ekiplerin kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. 

Başkan Hanifi Toptaş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Döngel Mahallemizin yollarını daha güvenli ve estetik hale getirerek vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırıyoruz. Bu tür projelerle mahallelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Belediyemiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına aralıksız devam edecek. Bizleri muhabbetle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, çok daha fazla hizmeti ayaklarına getireceğiz. Ekip arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.