Ömer Oruç Bilal Debgici milletvekili A. Adayı oldu!

POLİTİKA 23.03.2023 - 11:30, Güncelleme: 23.03.2023 - 11:30
 

Ömer Oruç Bilal Debgici milletvekili A. Adayı oldu!

Ömer Oruç Bilal Debgici Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Ak Parti Kahramanmaraş önceki dönem il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili A. Adayı oldu. “Yolda destek ve dualarınıza talibim” Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Debgici şu ifadelere yer verdi, “14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde kurulduğu günden bugüne birçok kademesinde onurla ve gururla görev yaptığım AK Partimden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. 6 Şubat 2023 Tarihli ilimiz merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz için hemen şimdi diyerek çıktığım yolda destek ve dualarınıza talibim.”
Ömer Oruç Bilal Debgici Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Ak Parti Kahramanmaraş önceki dönem il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili A. Adayı oldu.

“Yolda destek ve dualarınıza talibim”

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Debgici şu ifadelere yer verdi, “14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde kurulduğu günden bugüne birçok kademesinde onurla ve gururla görev yaptığım AK Partimden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım.

6 Şubat 2023 Tarihli ilimiz merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz için hemen şimdi diyerek çıktığım yolda destek ve dualarınıza talibim.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.