Ölüm hakkında tüyler ürperten ilginç bilgiler!

YAŞAM 20.12.2020 - 22:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ölüm hakkında tüyler ürperten ilginç bilgiler!

İşte ölüm hakkında daha önce duymadığınız ilginç gerçekler;

İnsanlığın ortaya çıkmasından itibaren ortalama olarak 100 milyar insanın öldüğü düşünülmektedir.  Her yıl futbol veya basketbol oynarken en az bir insan aniden hayatını kaybediyor.  Dünyada her 40 saniyede bir kişi intihar eder. İnsan öldükten sonra 20 saniye kadar bilincini yitirmiyor.   Etrafında olup biten her şeyi hissedebiliyor. Öldükten üç gün sonra yemeğinizi öğütmenizi sağlayan enzimler sizi yavaş yavaş yok etmeye başlar. İnsanlar, saatte 11.400 köpek balığı öldürüyor. Köpek balıkları yılda sadece 12 kişiyi öldürüyor. Hindistan’da zerdüştler ölülerini akbabaların yemesi için dışarıda bırakıyorlar. Akbabaların çoğuda sığır veya insan leşi yemekten ölüyor.    Ölüyü gömme alışkanlığı 350 yıl öncesine kadar dayanmaktadır. Otomatlar her yıl ortalama 13 kişiyi öldürmektedir. New York'ta öldürülen insan sayısından çok intihar eden insan vardır.  Dünyada her gün 20.000 çocuk yoksulluk nedeniyle hayatını kaybediyor. Dünyada her gün 20.000 çocuk yoksulluk nedeniyle hayatını kaybediyor. Dünyada her yıl 50 milyondan fazla insan trafik kazalarında yaralanmaktadır. Çarmıha gerdirme cezası Sudan'da hala resmi olarak geçerlidir. Her 90 saniyede bir kadın hamileyken veya doğum sırasında hayatını kaybeder.   Her yıl 400.000 kişi tıbbı hatalar yüzünden ölmektedir. ABD'de her saat, bir kişi sarhoş sürücü tarafından öldürülüyor. ABD'de ölüm cezasına çarptırılan 25 kişiden en az biri masumdur. Dünyadaki her 8 ölümden 1'inin hava kirliliğiyle bağlantılı olduğu söyleniliyor. İnsanların 80'i hastanede ölmektedir.
İşte ölüm hakkında daha önce duymadığınız ilginç gerçekler;

İnsanlığın ortaya çıkmasından itibaren ortalama olarak 100 milyar insanın öldüğü düşünülmektedir.  Her yıl futbol veya basketbol oynarken en az bir insan aniden hayatını kaybediyor.  Dünyada her 40 saniyede bir kişi intihar eder. İnsan öldükten sonra 20 saniye kadar bilincini yitirmiyor.

 

Etrafında olup biten her şeyi hissedebiliyor. Öldükten üç gün sonra yemeğinizi öğütmenizi sağlayan enzimler sizi yavaş yavaş yok etmeye başlar. İnsanlar, saatte 11.400 köpek balığı öldürüyor. Köpek balıkları yılda sadece 12 kişiyi öldürüyor. Hindistan’da zerdüştler ölülerini akbabaların yemesi için dışarıda bırakıyorlar. Akbabaların çoğuda sığır veya insan leşi yemekten ölüyor. 

 

Ölüyü gömme alışkanlığı 350 yıl öncesine kadar dayanmaktadır. Otomatlar her yıl ortalama 13 kişiyi öldürmektedir. New York'ta öldürülen insan sayısından çok intihar eden insan vardır.  Dünyada her gün 20.000 çocuk yoksulluk nedeniyle hayatını kaybediyor. Dünyada her gün 20.000 çocuk yoksulluk nedeniyle hayatını kaybediyor. Dünyada her yıl 50 milyondan fazla insan trafik kazalarında yaralanmaktadır. Çarmıha gerdirme cezası Sudan'da hala resmi olarak geçerlidir. Her 90 saniyede bir kadın hamileyken veya doğum sırasında hayatını kaybeder.

 

Her yıl 400.000 kişi tıbbı hatalar yüzünden ölmektedir. ABD'de her saat, bir kişi sarhoş sürücü tarafından öldürülüyor. ABD'de ölüm cezasına çarptırılan 25 kişiden en az biri masumdur. Dünyadaki her 8 ölümden 1'inin hava kirliliğiyle bağlantılı olduğu söyleniliyor. İnsanların 80'i hastanede ölmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.