Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 10 Yer!

Mekanlar 23.12.2018 - 13:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 10 Yer!

Aşağıda sizinle paylaşacağımız lokasyonlar gezginler için doğaya kaçış adına olabilecek en muazzam noktalardan bazıları.

Ölmeden önce gidilmesi gerektiğini düşündüğümüz bu yerler, dünyanın saklı köşelerinde yeşili, suyu ve elementleri birleştiren bir topluluk niteliğinde. Bazen gezmek maddi manevi zor olsa da gezmeyi hayal eden kişiler için bu noktaların biraz da olsa arzuları tetikleyeceğini düşünüyoruz. Belki bu yerler sırt çantanızı alıp dünyanın gizemli köşelerinde macera yaşamanız için sizi tetikleyebilir… 1. Adalar, Wilson Promonotory Milli Parkı, Avustralya 2. Kaindy Adası, Kazakistan 3. Værøy, Norveç 4. Geiser Fly, Nevada 5. Etretat Uçurumu, Fransa 6. Machu Pichu, Peru 7. Chartreuse Dağları, Fransa 8. Hinatuan Nehri, Filipinler 9. Zhangjiajie Milli Parkı, Çin 10. Atlantik Okyanusu Rotası, Norveç  
Aşağıda sizinle paylaşacağımız lokasyonlar gezginler için doğaya kaçış adına olabilecek en muazzam noktalardan bazıları.

Ölmeden önce gidilmesi gerektiğini düşündüğümüz bu yerler, dünyanın saklı köşelerinde yeşili, suyu ve elementleri birleştiren bir topluluk niteliğinde. Bazen gezmek maddi manevi zor olsa da gezmeyi hayal eden kişiler için bu noktaların biraz da olsa arzuları tetikleyeceğini düşünüyoruz. Belki bu yerler sırt çantanızı alıp dünyanın gizemli köşelerinde macera yaşamanız için sizi tetikleyebilir…

1. Adalar, Wilson Promonotory Milli Parkı, Avustralya

2. Kaindy Adası, Kazakistan

3. Værøy, Norveç

4. Geiser Fly, Nevada

5. Etretat Uçurumu, Fransa

6. Machu Pichu, Peru

7. Chartreuse Dağları, Fransa

8. Hinatuan Nehri, Filipinler

9. Zhangjiajie Milli Parkı, Çin

10. Atlantik Okyanusu Rotası, Norveç

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.