Olgunlaşma Enstitüsü’nden onkoloji hastalarına maske desteği!

06.04.2020 - 20:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Olgunlaşma Enstitüsü’nden onkoloji hastalarına maske desteği!

"Biz birlikte güçlüyüz!" sloganıyla yola çıkan Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü, minik onkoloji hastaları için renkli maskeler üretip KSÜ Onkoloji servisine bağışladı.

Bakanlığımızın medikal malzeme temini noktasında aldığı tedbirler kapsamında sorunları olmadığını ancak böyle zor zamanlarda kendilerini hatırlayanların olmasının büyük moral ve destek verdiğini söyleyen servis personeli, bu renkli maskeler servisimize neşe katacağını söyledi.     Olgunlaşma Enstitüsünden yapılan açıklama da ise şu ifadelere yer verildi: “   Virüs günden güne yayılıyor. Şu an için dünyanın en şanslı ülkesiyiz hem devletimizin hızlı reaksiyonu ve tedbirleri ve hem de sağlık sistemimizin iyiliğinden. Hiç bir virüs bizim birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha güçlü değildir.  Donanımlı bir sağlık altyapısı ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza beraber Koronavirüs'e karşı mücadele gibi zor bir süreci de inşallah atlatacağız. Maskeleri güzel günlerde şifa bulacak miniklerin bugünlerine bir hediye olarak hazırladık."
"Biz birlikte güçlüyüz!" sloganıyla yola çıkan Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü, minik onkoloji hastaları için renkli maskeler üretip KSÜ Onkoloji servisine bağışladı.

Bakanlığımızın medikal malzeme temini noktasında aldığı tedbirler kapsamında sorunları olmadığını ancak böyle zor zamanlarda kendilerini hatırlayanların olmasının büyük moral ve destek verdiğini söyleyen servis personeli, bu renkli maskeler servisimize neşe katacağını söyledi.

 

 

Olgunlaşma Enstitüsünden yapılan açıklama da ise şu ifadelere yer verildi: “

 

Virüs günden güne yayılıyor. Şu an için dünyanın en şanslı ülkesiyiz hem devletimizin hızlı reaksiyonu ve tedbirleri ve hem de sağlık sistemimizin iyiliğinden. Hiç bir virüs bizim birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha güçlü değildir.  Donanımlı bir sağlık altyapısı ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza beraber Koronavirüs'e karşı mücadele gibi zor bir süreci de inşallah atlatacağız. Maskeleri güzel günlerde şifa bulacak miniklerin bugünlerine bir hediye olarak hazırladık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.