Okumuş, Üretim Yap, Ekonomiye Katkı Kat!

EKONOMİ 16.02.2021 - 21:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Okumuş, Üretim Yap, Ekonomiye Katkı Kat!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş göreve geldiği ilk yıllarda ilçeye kazandırdığı marangozhaneyi ziyaret etti.

“Daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz”   Başkan Osman Okumuş, “ Marangozhanede, kendi üretimimizi kendimiz üreterek ekonomimize katkılar sağlıyoruz. Zamandan, mekandan, paradan tasarruf ederek temin ettiğimiz tomrukları işliyor, çeşitli aşamalardan geçirerek ilçemizde kullanılmak üzere kent mobilyaları, parklarımız için banklar, kamelyalar ve masa ürünlerini imal ediyoruz. Kendisi üreten, ürettikçe güçlenen, güçlendikçe sizlere daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.”dedi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş göreve geldiği ilk yıllarda ilçeye kazandırdığı marangozhaneyi ziyaret etti.

“Daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz”

 

Başkan Osman Okumuş, “ Marangozhanede, kendi üretimimizi kendimiz üreterek ekonomimize katkılar sağlıyoruz. Zamandan, mekandan, paradan tasarruf ederek temin ettiğimiz tomrukları işliyor, çeşitli aşamalardan geçirerek ilçemizde kullanılmak üzere kent mobilyaları, parklarımız için banklar, kamelyalar ve masa ürünlerini imal ediyoruz. Kendisi üreten, ürettikçe güçlenen, güçlendikçe sizlere daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.