Okumuş, Türkoğlu’ndaki hanımefendileri getirmeye devam edeceğiz!

YEREL HABERLER 11.11.2022 - 18:25, Güncelleme: 11.11.2022 - 18:25
 

Okumuş, Türkoğlu’ndaki hanımefendileri getirmeye devam edeceğiz!

Türkoğlu Belediyesi 'Kahramanlar Diyarından Payitahta' projesi kapsamında bayanları İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarına gönderiyor.

5. turunu gerçekleştiren Türkoğlu Belediyesi, özellikle ilk defa İstanbul’a gidecek bayanları gönderiyor. Türkoğlulu Bayanlar, İstanbul’da kendilerine tahsis edilen özel araçlarla Eyüp Sultan Camii, Eyüp Sultan Türbesi, Sultan Ahmet Camii,Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii, Çemberlitaş,Sirkeci,Üsküdar Sahili,Çamlıca Camii, Hz. Yuşa Peygamber’in türbesi gibi tarihi ve turistik mekanları özel mihmandar eşliğinde gezdiriyor. İstanbul’daki geziye katılan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Dördüncü dönem Belediye Başkanlığıma kadar en büyük hizmetlerin yanında aslında bu turlar benim için daha büyük anlam kazandı. Çünkü dünyanın en güzel şehri İstanbul, Osmanlıya yüz yıllarca başkentlik yapmış ve Türkoğlu’nda İstanbul’u hiç görmemiş görse bile rehberler eşliğinde bu tarihi eserleri gezme fırsatı sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine her hafta havalar müsait ve güzel gittiği müddetçe Türkoğlu’ndaki hanımefendileri getirmeye devam edeceğiz. Gururluyuz, tabi Türkoğlu çok büyük gelişmeler kaydetti. Birde kültürel ve sosyal anlamda hanımefendilerin İstanbul’u görmesini sağlamak gibi bir projemiz oldu.” dedi
Türkoğlu Belediyesi 'Kahramanlar Diyarından Payitahta' projesi kapsamında bayanları İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarına gönderiyor.

5. turunu gerçekleştiren Türkoğlu Belediyesi, özellikle ilk defa İstanbul’a gidecek bayanları gönderiyor.

Türkoğlulu Bayanlar, İstanbul’da kendilerine tahsis edilen özel araçlarla Eyüp Sultan Camii, Eyüp Sultan Türbesi, Sultan Ahmet Camii,Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii, Çemberlitaş,Sirkeci,Üsküdar Sahili,Çamlıca Camii, Hz. Yuşa Peygamber’in türbesi gibi tarihi ve turistik mekanları özel mihmandar eşliğinde gezdiriyor.

İstanbul’daki geziye katılan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Dördüncü dönem Belediye Başkanlığıma kadar en büyük hizmetlerin yanında aslında bu turlar benim için daha büyük anlam kazandı. Çünkü dünyanın en güzel şehri İstanbul, Osmanlıya yüz yıllarca başkentlik yapmış ve Türkoğlu’nda İstanbul’u hiç görmemiş görse bile rehberler eşliğinde bu tarihi eserleri gezme fırsatı sağlıyoruz.

Bundan sonraki süreçte de yine her hafta havalar müsait ve güzel gittiği müddetçe Türkoğlu’ndaki hanımefendileri getirmeye devam edeceğiz. Gururluyuz, tabi Türkoğlu çok büyük gelişmeler kaydetti. Birde kültürel ve sosyal anlamda hanımefendilerin İstanbul’u görmesini sağlamak gibi bir projemiz oldu.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.