Okumuş, Türkoğlu'nda Kalıcı konutlar ve köy evlerinin yapımı devam ediyor!

POLİTİKA 23.02.2024 - 19:33, Güncelleme: 23.02.2024 - 19:33
 

Okumuş, Türkoğlu'nda Kalıcı konutlar ve köy evlerinin yapımı devam ediyor!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, Özbek ve Kadıoğluçiftliğinde inşaası devam eden konutlar hakkında konuştu.

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, Özbek ve Kadıoğluçiftliğinde inşaası devam eden konutlar hakkında konuştu. Okumuş, "6 Şubat depreminin kalbi olan Türkoğlu ilçemizdeki kalıcı konutları inşaa eden yetkililerimizle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kalıcı konutlar ve köy evlerinin yapımı son hızıyla devam ediyor."dedi. İşte Okumuş'un o açıklaması:  "6 Şubat depreminin kalbi olan Türkoğlu ilçemizdeki kalıcı konutları inşaa eden yetkililerimizle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kalıcı konutlar ve köy evlerinin yapımı son hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımız inşallah herşeyiyle hazır yaşam alanlarına kavuşacak. Allah'ım devletimize zeval vermesin. Bir daha böyle acılar yaşatmasın."
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, Özbek ve Kadıoğluçiftliğinde inşaası devam eden konutlar hakkında konuştu.

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, Özbek ve Kadıoğluçiftliğinde inşaası devam eden konutlar hakkında konuştu.

Okumuş, "6 Şubat depreminin kalbi olan Türkoğlu ilçemizdeki kalıcı konutları inşaa eden yetkililerimizle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kalıcı konutlar ve köy evlerinin yapımı son hızıyla devam ediyor."dedi.

İşte Okumuş'un o açıklaması: 

"6 Şubat depreminin kalbi olan Türkoğlu ilçemizdeki kalıcı konutları inşaa eden yetkililerimizle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kalıcı konutlar ve köy evlerinin yapımı son hızıyla devam ediyor.

Vatandaşlarımız inşallah herşeyiyle hazır yaşam alanlarına kavuşacak. Allah'ım devletimize zeval vermesin. Bir daha böyle acılar yaşatmasın."

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.