Okumuş: “Türkoğlu’na Hızlı Tren Gelecek”

POLİTİKA 22.02.2019 - 18:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Okumuş: “Türkoğlu’na Hızlı Tren Gelecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkoğlu’nda ilçe seçim bürosu açılışına katıldı.

Açılışa Ünal’ın yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu Kalabalığa konuşan Ünal: “Cumhur İttifakı, AK Parti ile MHP'nin ittifakından ibaret değildir. Cumhur İttifakı bu millete, bu memlekete, bu ülkeye, bu bayrağa, istiklaline, istikbaline sevdalı herkesin ittifakıdır. Özgürlüğüne, bağımsızlığına, haysiyetine ve onuruna sahip çıkmayan insana zelil, yaptığı işe de zillet denir. İşte bunlara biz bu yüzden zillet ittifakı diyoruz. Devlet Bey'in zillet ittifakı demesi boşa değildir.”dedi. “Trenden inen bir daha binemez” Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ise: “Kırgınlıkları, küslükleri bir tarafa bırakıp Cumhuriyet döneminden bu yana en büyük kalkınmayı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tekrar yürümemiz lazım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin verdiği destek ile karşılık beklemeden bir gönül ittifakı oluştu. Ankara’da oluşan gönül ittifakını Türkoğlu’nun çatısı altında da oluşturmak için elimden, elimizden ne geliyorsa yapalım. Türkoğlu’na hızlı tren gelecek. Sayın Mahir Ünal’ın bir sözünü hatırlatmak isterim; eski hükümetler kara tren gibidir bizim hükümetimiz ise hızlı tren gibidir, inen bir daha binemez.”diye konuştu.  
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkoğlu’nda ilçe seçim bürosu açılışına katıldı.

Açılışa Ünal’ın yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşkulu Kalabalığa konuşan Ünal: “Cumhur İttifakı, AK Parti ile MHP'nin ittifakından ibaret değildir. Cumhur İttifakı bu millete, bu memlekete, bu ülkeye, bu bayrağa, istiklaline, istikbaline sevdalı herkesin ittifakıdır.

Özgürlüğüne, bağımsızlığına, haysiyetine ve onuruna sahip çıkmayan insana zelil, yaptığı işe de zillet denir. İşte bunlara biz bu yüzden zillet ittifakı diyoruz. Devlet Bey'in zillet ittifakı demesi boşa değildir.”dedi.

“Trenden inen bir daha binemez”

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ise: “Kırgınlıkları, küslükleri bir tarafa bırakıp Cumhuriyet döneminden bu yana en büyük kalkınmayı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tekrar yürümemiz lazım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin verdiği destek ile karşılık beklemeden bir gönül ittifakı oluştu.

Ankara’da oluşan gönül ittifakını Türkoğlu’nun çatısı altında da oluşturmak için elimden, elimizden ne geliyorsa yapalım. Türkoğlu’na hızlı tren gelecek. Sayın Mahir Ünal’ın bir sözünü hatırlatmak isterim; eski hükümetler kara tren gibidir bizim hükümetimiz ise hızlı tren gibidir, inen bir daha binemez.”diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.