Okumuş, Türkoğlu’muzun insanlarına sevdalıyız!

POLİTİKA 26.03.2024 - 22:18, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:54
 

Okumuş, Türkoğlu’muzun insanlarına sevdalıyız!

Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan adayı Av. Feyzetin Okumuş, “Türkoğlu’muzun her köşesine, en önemlisi de insanlarına sevdalıyız.” dedi.

Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan adayı Av. Feyzetin Okumuş, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı Okumuş son olarak Pınarhüyük Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Okumuş, “Türkoğlu’muzun her köşesine, en önemlisi de insanlarına sevdalıyız. Teşkilât üyelerimizle birlikte Pınarhüyük Mahallemizde mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek yapımı tamamlanan ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında bilgi verip, 31 Mart seçimlerinde dua ve desteklerini istedik. Kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.
Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan adayı Av. Feyzetin Okumuş, “Türkoğlu’muzun her köşesine, en önemlisi de insanlarına sevdalıyız.” dedi.

Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan adayı Av. Feyzetin Okumuş, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan adayı Okumuş son olarak Pınarhüyük Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretler ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Okumuş, “Türkoğlu’muzun her köşesine, en önemlisi de insanlarına sevdalıyız.

Teşkilât üyelerimizle birlikte Pınarhüyük Mahallemizde mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek yapımı tamamlanan ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında bilgi verip, 31 Mart seçimlerinde dua ve desteklerini istedik. Kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.