Okumuş, Şehirde ne varsa mahallelerde o olacak!

YEREL HABERLER 07.11.2022 - 20:50, Güncelleme: 07.11.2022 - 20:52
 

Okumuş, Şehirde ne varsa mahallelerde o olacak!

Okumuş, “Yeşilyöre’ye yaklaşık 50 dönüm alan içerisinde Spor kompleksi ve piknik mesire alanında kazandırıyoruz. Şehirde ne varsa buraya da getireceğiz.” dedi.

Türkoğlu Belediyesi, Müftülük ve hayırsever vatandaşlar tarafından kazandırılan, Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu'nun açılışını dualarla gerçekleştirildi. Açılışa Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Müftüsü Mustafa Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan başkan Okumuş şunları söyledi, “ Yeşilyöre Mahallemizde eksik kalan mahallelerimizdeki yollarla ilgili de parke çalışmaları devam ediyor. Taziye evimiz var. Daha önce bir halı saha vardı ama küçüktü şuan da Yeşilyöremiz’e yaklaşık 50 dönüm alan içerisinde baharda bitireceğimiz. Spor kompleksi ve piknik mesire alanında açılışını hep birlikte yapacağız. İnşallah bu güzel mahallemize daha da güzelleştirip şehirde ne varsa buraya da getireceğiz.” 
Okumuş, “Yeşilyöre’ye yaklaşık 50 dönüm alan içerisinde Spor kompleksi ve piknik mesire alanında kazandırıyoruz. Şehirde ne varsa buraya da getireceğiz.” dedi.

Türkoğlu Belediyesi, Müftülük ve hayırsever vatandaşlar tarafından kazandırılan, Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu'nun açılışını dualarla gerçekleştirildi.

Açılışa Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Müftüsü Mustafa Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan başkan Okumuş şunları söyledi, “ Yeşilyöre Mahallemizde eksik kalan mahallelerimizdeki yollarla ilgili de parke çalışmaları devam ediyor. Taziye evimiz var. Daha önce bir halı saha vardı ama küçüktü şuan da Yeşilyöremiz’e yaklaşık 50 dönüm alan içerisinde baharda bitireceğimiz.

Spor kompleksi ve piknik mesire alanında açılışını hep birlikte yapacağız. İnşallah bu güzel mahallemize daha da güzelleştirip şehirde ne varsa buraya da getireceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.